Tüp bebek gebelik haftasi hesaplama nasil yapılır?

yesilcan86

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
3.150
4.443
333
39
Arkadaslar merhaba, benim son adet tarihim 18 ağustos, transferim 16 eylül, 5.gün embriyosu transfer yapıldı, şuan gebeyim ve adet tarihine göre 7 haftalık görünüyorum ama bu çok saçma geldi bana, doğrusunu bilen varmi

Ben şöyle hesaplıyorum kendimce mantıklı gelen yani opu olduktan sonrayı hesaplıyorum çünkü döllenme yapılıyor hemen sperm alınınca ve yumurta toplanınca 5 gün onu sayıyorum sonuçta döllenme oluyor hamileliğin ilk adımları dışarı da da döllense bebek öyle oluşmaya başlıyor . Bende 2 eylülde oldum opu, keseyi de gördüm yani 1 aylık hamileyim bu daha mantıklı

Ben şöyle hesaplıyorum kendimce mantıklı gelen yani opu olduktan sonrayı hesaplıyorum çünkü döllenme yapılıyor hemen sperm alınınca ve yumurta toplanınca 5 gün onu sayıyorum sonuçta döllenme oluyor hamileliğin ilk adımları dışarı da da döllense bebek öyle oluşmaya başlıyor . Bende 2 eylülde oldum opu, keseyi de gördüm yani 1 aylık hamileyim bu daha mantıklı
Benim donmuş embriyo, opu 7 buçuk sene önceydi

Arkadaslar merhaba, benim son adet tarihim 18 ağustos, transferim 16 eylül, 5.gün embriyosu transfer yapıldı, şuan gebeyim ve adet tarihine göre 7 haftalık görünüyorum ama bu çok saçma geldi bana, doğrusunu bilen varmi
Tüp bebeğinde de normal gebelik gibi farklı bir hesaplamasi yok son adet tarihi baz alınıyor benimde dondurulmuş embriyo dışarıda döllenme süresi var adetimin 14. Günü olmadı transferim ama normal son adet tarihime göre hesaplama yapıldı her hamileliğimde...

Merhaba hayırlı olsun🧿❤️ sağlıkla gelsin bebisiniz.
Son adet tarihiniz baz alınacak. Eğer adet olmadiysaniz olmani beklenen tarihi baz alıyorlar normal gebelik gibi yani

Bi arkadaşım tavsiyesiyle bi sayfa buldum ordan hesaplattim otomatik

Belirtileriniz oldu mu hiç bugün benim transferin 5.guni sadece iki üç gündür ara ara kasıkta iğne batması var başka bir sey

Belirtileriniz oldu mu hiç bugün benim transferin 5.guni sadece iki üç gündür ara ara kasıkta iğne batması var başka bir sey
Öyle çok belirti olmadı, aynen kasıkta arada batma göğüslerde dolgunluk hafiften, hala bo belirtim yok

Canım normal gebelikle aynı bende 6 Eylül'de transfer oldum 18 Ağustosta bat oldum hesaplandığimda 6+2 çıkıyor doktorda dün ultrasyon da öyle dedi
Benim 18 ağustosta adet oldum aynı gün olmuşuz, 16 eylülde transfer oldum, yani bi sonraki adet tarihimde transfer oldum 7 8 haftalık oluyor o zaman niye 10 gün sonra dr kontrolüne git dediler, 10 haftalık sayiliyorum o hesapla

Benim 18 ağustosta adet oldum aynı gün olmuşuz, 16 eylülde transfer oldum, yani bi sonraki adet tarihimde transfer oldum 7 8 haftalık oluyor o zaman niye 10 gün sonra dr kontrolüne git dediler, 10 haftalık sayiliyorum o hesapla
Nasıl 10 haftalık oluyor ki 18 son adetinizse hesaplayinca 6+3 haftalık oluyorsunuz

Nasıl 10 haftalık oluyor ki 18 son adetinizse hesaplayinca 6+3 haftalık oluyorsunuz
Dr a gidene kadar 10.haftaya girmis oluyor madem şuan 7.haftadayım kese görülmesi gerekmezmi, o mantıksız geldi

İlk ultrason muayenesinde bebeğin ne kdr olduğu çıkıyor o zamana kdr net bişey yok benim de son adetle uyumlu çıktı bebek. Bir şekilde normal şekilde gebe kalmışız gibi olıyor hesaplama

İlk ultrason muayenesinde bebeğin ne kdr olduğu çıkıyor o zamana kdr net bişey yok benim de son adetle uyumlu çıktı bebek. Bir şekilde normal şekilde gebe kalmışız gibi olıyor hesaplama
Bende öyle olduğunu ilk çocuğumdan anımsar gibiydim, ultrason goruntusunde yazıyordu sanki, muayeneyi bekliyorum, ilk muayene 12 sinde inşallah

Merhaba. Konu biteli bayağı olmuş ama belki bilgilendirebilecek birileri vardır diye soruyorum. Ben 4 Mayıs ta transfer oldum. Bugün 13 Mayis. Bugün Betahcg baktırdım pozitif çıktı. Fakat bugün transferin 9. Mu 10. Mü günü onu hesaplayamadim. Transfer tarihinden mi yoksa bir gün sonrasını mi baz alıyoruz hesaplarken acaba? 9 muyum 10 muyum?

Back
X