• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek gebeliğinde ultrasonda 1 hafta geriden gelen arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

asya3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
5
3
1
41
Merhaba arkadaşlar tüpbebek ile hamileyim. 5+5 iken kese, yolk sac ve bebek göründü fakat kalp atışı yoktu. 10 gün sonraya randevu verildi. 7+2 de gittik fakat 6 hafta ile uyumlu çıktı bu kez geriden geliyor bebeğimiz. Fakat ultrasonda kalp atışını gösterdi doktorum fakat ses alamıyoruz dedi. Ve kanama alanım yok. Tüp bebekte geç döllenme olur mu bilemiyorum doktorum ilaçlarına devam et iyi ya da kötü hiçbir şey söyleyemeyiz şu an dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz ?

Gulum benim normal gebelik benimde 1 hafta geriden geliyor suan 8 olmam gerekiyordu ama 7 haftalik hamileyim

Merhaba arkadaşlar tüpbebek ile hamileyim. 5+5 iken kese, yolk sac ve bebek göründü fakat kalp atışı yoktu. 10 gün sonraya randevu verildi. 7+2 de gittik fakat 6 hafta ile uyumlu çıktı bu kez geriden geliyor bebeğimiz. Fakat ultrasonda kalp atışını gösterdi doktorum fakat ses alamıyoruz dedi. Ve kanama alanım yok. Tüp bebekte geç döllenme olur mu bilemiyorum doktorum ilaçlarına devam et iyi ya da kötü hiçbir şey söyleyemeyiz şu an dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz ?
Bir sknti olmuyor 6 haftaliksan ole takip et saglikla kucagina alman dilegiyle 🥰 sevgiler

Su an ne durumdasiniz acaba bende boyle bir durumdayım da

Çok geçmiş olsun, sizinde mi tüp bebek durum nasıl ilerliyordu?
Evet tüp bebekti 7 haftalık olması gerekirken 6.haftada kalmiş kontrol esnasında gördük kendi kendine de düştü zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın, kalp atışları vardı sesi de küçük olduğu için derinden geliyordu bir sikinti yok gibi gozukuyordu ama sağlıksızmış demekki, sizde durum nedir

Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Bizimde 8 haftalık olması gerekiyor regl tarihine göre doktor 6+1 dedi bebeği ve yolk kesesini gördük haftaya kalp atışını duyarız, sağlıklı dedi ama bir haftadır ömrüm kısaldı sanki düşünmekten

Rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Bizimde 8 haftalık olması gerekiyor regl tarihine göre doktor 6+1 dedi bebeği ve yolk kesesini gördük haftaya kalp atışını duyarız, sağlıklı dedi ama bir haftadır ömrüm kısaldı sanki düşünmekten
Amin inşallah, bende cok dusunuyodum inan hicbir faydasi yok benim doktorum bana dedi ki sagliksiz olunca ne yaparsan yap o kendini yok ediyor evet biliyorum cok zor bir süreç ama umarim iyidir her sey dualarim seninle kalbini ferah tut

Back