- 2 Ekim 2020
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Happy grill
merhaba arkadaslar tup bebek transfer olali 3 gun oldu ama hep bi gaz sancısı var neden olabilir acaba bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetTaze transfer mi oldunuz ?
Yumurta toplama sonrası ben de bir hafta o problemi yaşamıştım çok sık görülen bir durum. Muhmelen o yüzden sizde bu sorunu yasiyorsunuz. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz
İnşallahYumurta toplama sonrası ben de bir hafta o problemi yaşamıştım çok sık görülen bir durum. Muhmelen o yüzden sizde bu sorunu yasiyorsunuz. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz
benimde transfer sonrası gaz sancım vardı çay kaşığının ucuyla kimyon koydum bi kase yoğurda geçti ben oğlenleri ara öğün tarhana çorbası içmiştim fark edince içmeyi bıraktımmerhaba arkadaslar tup bebek transfer olali 3 gun oldu ama hep bi gaz sancısı var neden olabilir acaba bu
Valla şu anda devamlı yatıyorum bakalim ayin 15 de gebelik testi olucakHayırlı olsun. Neler yiyip içiyorsunuz kendinize nasıl bakıyorsunuz ?? Havuç suyu iyi gelir diyorlar
Ben de salı günü transfer oldum, aynı sıkıntı bende de var, çatlatma iğnesi vurdugum günden beri karın ve mide şişkinliği den ölüyorum, duphalac içiyorum, probiyotikli besinler tüketmeye calisiyorum.. normal bir gaz sancısı gibi de değil sanki gülerken bile iç organlarim geriliyor .. umarım güzel sonuçlar alırız da hemen unuturuz bu günleriValla şu anda devamlı yatıyorum bakalim ayin 15 de gebelik testi olucak
Insallah hayırlısı olsun hepimiz içinBen de salı günü transfer oldum, aynı sıkıntı bende de var, çatlatma iğnesi vurdugum günden beri karın ve mide şişkinliği den ölüyorum, duphalac içiyorum, probiyotikli besinler tüketmeye calisiyorum.. normal bir gaz sancısı gibi de değil sanki gülerken bile iç organlarim geriliyor .. umarım güzel sonuçlar alırız da hemen unuturuz bu günleri
Normal hamilelikte de oluyor canim benim iki hamileliğimin başlarında karnım felaket şişip gaz oluyordu gaz sancısı oluyordu inşallah sizin de tutmustur ondandırmerhaba arkadaslar tup bebek transfer olali 3 gun oldu ama hep bi gaz sancısı var neden olabilir acaba bu
Herkes için hayırlısı olsun .heveslenmekde istemiyorumNormal hamilelikte de oluyor canim benim iki hamileliğimin başlarında karnım felaket şişip gaz oluyordu gaz sancısı oluyordu inşallah sizin de tutmustur ondandır