tüp bebek fiyatları

s&g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
185
4
39
slm kızlar yeni tüp bebek yaptıran varsa ne maliyeti ne kadar ilaçlarla dahil olmak üzere bende düşünüyorum artık tüpbebek haa bide hangi merkezde olduklarınızı yazarsanız çok sevinirim ... tek çarem tüpbebek sanırım bende ve eşimde problem var 1 kez aşılama oldum bende polistik over sendromu var eşimde varikosel ne olacak böle bilmiyorum hayırlısı olsun artık tek çare tüpbebek gibi görünüyor maddi durum da yok allah yardımız olsun yüce mevlam olmayan herkese versin aminnnnnnnn

slm canım. ben transferimin 9. günündeyim. pazar sonucu alcaz inş. bizim tüp bebek raporumuz vardı. yani devlet bir kısmını karşıladı. biz 2000 dolar verdik işlem için. ilaçlar da 1.400 ytl tutmuştu. uzun protokol uygulandı bana. yani çok ilaç vardı. onların da 265 ytlsi bizden kesildi. maliyetli bir tedavi. allah herkesin yardımcısı olsun. senin tedavinde hayırlı olur inş.

Kizlarrrrrrr haydiiiiiiiiii cevap bekliyorummmm lütfennnnnnnnnnn

slm canım. ben transferimin 9. günündeyim. pazar sonucu alcaz inş. bizim tüp bebek raporumuz vardı. yani devlet bir kısmını karşıladı. biz 2000 dolar verdik işlem için. ilaçlar da 1.400 ytl tutmuştu. uzun protokol uygulandı bana. yani çok ilaç vardı. onların da 265 ytlsi bizden kesildi. maliyetli bir tedavi. allah herkesin yardımcısı olsun. senin tedavinde hayırlı olur inş.

canım ben anlamadım şimdi toplam ne kadar tuttu hangi merkez de oldun.bir de canım senin problem neydiii bide onu cevaplarsan çok sevinirimmm

slm canım bende nisan ayında yaptırdım.bendede pko vardı.2500 dolar merkeze verdik. ilaçlarıda 1500 ytl falandı herhalde ama onu yazdırdığımız için sadece 250 ytl falan ödedik.

arkadaşım biz euro fertilde yaptırdık yaklaşık 6 milyara maal oldu hayırlısı olsun nerde yaptırmayı düşünüyon arkadaşım cevap bekliyom

ocak ayında denedik bidahasına para yok ayrıyetten moralde yok allah yardımcın olsun

slm canım bende nisan ayında yaptırdım.bendede pko vardı.2500 dolar merkeze verdik. ilaçlarıda 1500 ytl falandı herhalde ama onu yazdırdığımız için sadece 250 ytl falan ödedik.

canım senin tuttu dimi tüp bebek çok korkuyorum tutmazsa die kimileri tutmuyo felan diyorlar o yüzden endişe içindeyim ilaçları alırken sadece 250ytl mi verdiniz rapormu çıkartırdınız da 250ytl ödediniz onu anlamadım canım cevaplarsan sevinirim

arkadaşım biz euro fertilde yaptırdık yaklaşık 6 milyara maal oldu hayırlısı olsun nerde yaptırmayı düşünüyon arkadaşım cevap bekliyom

canım benim daha kesin bişiy yok merkez olaraktan ama ben denizliliyim burda da yapıyorlar ben ankara da yaptırmayı düşünüyorum araştırıyorum işte parayı da daha tamamlayamadık hayırlısı inş.bakalım

canım senin tuttu dimi tüp bebek çok korkuyorum tutmazsa die kimileri tutmuyo felan diyorlar o yüzden endişe içindeyim ilaçları alırken sadece 250ytl mi verdiniz rapormu çıkartırdınız da 250ytl ödediniz onu anlamadım canım cevaplarsan sevinirim

evet canım tuttu ikiz bekliyorum.sakın olumsuz düşünme psikoloji inanki çok önemli.sadece ilaçlar için devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkarttık.

menekşe cimm sen hangi merkezde yaptırdın rapor çıkarttınmı?

menekşe cimm sen hangi merkezde yaptırdın rapor çıkarttınmı?

canım ben istanbul memorial hastanesinde yaptırdım çok araştırdık ve oraya karar verdik. çokda memnun kaldım kocaeliden gidip geldim.raporu sadece ilaçlar için çıkarttım tüp bebek için değil onu özel yaptırdık.

evet canım tuttu ikiz bekliyorum.sakın olumsuz düşünme psikoloji inanki çok önemli.sadece ilaçlar için devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkarttık.

çok sevindim valla :teytey:umud oldun sen bana allahım kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ne güzell yaa bende o günleri görebilcem mi acaba ahh ahhh.........senağlama
hayırlısı tabiii aslında ben şey die duydum devlet tüpbebek parasının %30 unu ödüyo die duydum ama gene bilmiyom sen kaç senelik evlisin canım eşinde problem varmıydı??çok soru sordum ama k.bakma merak ediyorum işte
:çok üzgünüm:

canım ben istanbul memorial hastanesinde yaptırdım çok araştırdık ve oraya karar verdik. çokda memnun kaldım kocaeliden gidip geldim.raporu sadece ilaçlar için çıkarttım tüp bebek için değil onu özel yaptırdık.

peki canım bilgin varmı tüp bebek içinde rapor çıkıyomu?

çok sevindim valla :teytey:umud oldun sen bana allahım kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ne güzell yaa bende o günleri görebilcem mi acaba ahh ahhh.........senağlama
hayırlısı tabiii aslında ben şey die duydum devlet tüpbebek parasının %30 unu ödüyo die duydum ama gene bilmiyom sen kaç senelik evlisin canım eşinde problem varmıydı??çok soru sordum ama k.bakma merak ediyorum işte

sağol canım.umarım seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.benim eşimde sorun yoktu.ama onu merak etme iyi bir merkeze giderseniz sonuç alırsınız.ben buraya bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. onunda eşinde sorun vardı. spermi azmış galiba.başka bir merkez sizin çocuğunuz olmaz demiş. onlarda buraya gitmişler.ameliyatla sperm almışlar ve şimdi bir kız bir erkek ikizleri var.umudunu yitirme sakın dediğim gibi psikolojinin iyi olması çok önemli.ben 4 senelik evliyim. tüp bebek için rapor çıkarılıyor ama inan benim bilgim yok nasıl oluyor. ben özel gittiğim için.ne istersen sorabilirsin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

tüpbebek ünitesi olan devlet yada üniversite hastanelerinde Rapor çıkartabilirsen devlet tüpbebek masrafının 1240ytl sini ve ilaçların %80 nini ödüyor... yenı kanunla 2 kez tüpbebek yapabilme hakkımız var bu raporla..
ama rapro için aranan şartlar şu şekilde ;

* Kadın 40 yaşından gün almamış olmalı,

* Tıbbi kriter aranmadan tüp bebek işlemine geçilmesi için; kadının yaşı 38 ya da üzerinde ve tüpleri tıkalı olmalı,

* Erkeklerde toplam hareketli sperm sayısı 5 milyonun altında bulunmalı,

* Kadında açıklanamayan kısırlık varsa 3 kez aşılama yapılmalı,

* Aşılama işlemi yaptırmasına rağmen kadında gebelik elde edilememiş olmalı.

benımde raporum eylül sonu ekim başı gibi allahım nasip ederse hazır olcak ...
ben rapor için Süleymaniye dıoğum evi Tüpbebek ünitesine başvurdum...
bizimki Sebepsiz İnfertilite...

menekşe44 ün dediği gibi bende memorialde tüpbebek yaptırmak istiyorum rabbim kısmet ederse...ben fiyat öğrendim ordan

* raporun olursa 2000$+ilaçların %20 sini ödücez (ilaçlarda 2000 yada 2500 ytl tutuyormuş bizbu tutarın %20sini ödüyecekmişiz) Birde çider Derneği var oraya üye olursan 600$ da çidersenın için indirim yaptırıyor..

* raporsuz olursa 3000$+2000 yada 2500 Ytl ilaç parası

bu 3aylarda allah hepimizin Gönlünden geçeni Kabul etsin inşallah :nazar:

tüpbebek ünitesi olan devlet yada üniversite hastanelerinde Rapor çıkartabilirsen devlet tüpbebek masrafının 1240ytl sini ve ilaçların %80 nini ödüyor... yenı kanunla 2 kez tüpbebek yapabilme hakkımız var bu raporla..
ama rapro için aranan şartlar şu şekilde ;

* Kadın 40 yaşından gün almamış olmalı,

* Tıbbi kriter aranmadan tüp bebek işlemine geçilmesi için; kadının yaşı 38 ya da üzerinde ve tüpleri tıkalı olmalı,

* Erkeklerde toplam hareketli sperm sayısı 5 milyonun altında bulunmalı,

* Kadında açıklanamayan kısırlık varsa 3 kez aşılama yapılmalı,

* Aşılama işlemi yaptırmasına rağmen kadında gebelik elde edilememiş olmalı.

benımde raporum eylül sonu ekim başı gibi allahım nasip ederse hazır olcak ...
ben rapor için Süleymaniye dıoğum evi Tüpbebek ünitesine başvurdum...
bizimki Sebepsiz İnfertilite...

menekşe44 ün dediği gibi bende memorialde tüpbebek yaptırmak istiyorum rabbim kısmet ederse...ben fiyat öğrendim ordan

* raporun olursa 2000$+ilaçların %20 sini ödücez (ilaçlarda 2000 yada 2500 ytl tutuyormuş bizbu tutarın %20sini ödüyecekmişiz) Birde çider Derneği var oraya üye olursan 600$ da çidersenın için indirim yaptırıyor..

* raporsuz olursa 3000$+2000 yada 2500 Ytl ilaç parası

bu 3aylarda allah hepimizin Gönlünden geçeni Kabul etsin inşallah :nazar:

canım çok teşekkürler beni aydınlattığın için allah hepimize nasip etsin anne olmayı yukarda yazdığın yazılara göre ben yararlanamıyorum heralde tüpbebek raporundan benim yaşım 23 tüplerimde açık sanırım ben sadece ilaçları alırken rapordan yararlanabileceğim anladığım kadarıyla

menekşe44 ilaçlar için rapor çıkarırken istenilen birşey varmı.Birde hangi ialçları kullandın.Bende geçen ay seninle aynı hastanede tüp bebek yaptırdım.Benimki tutmadı.İnşallah ocak gibi yeniden deneyeceğiz.Ama bu sefer en azından ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum.Geçen sefer ilaçların 2000 ytl civarında tuttu.Bu sefer en azından ilaç masrafından kurtulmak istiyorumda.Ben geçen seferde ilaç için bir devlet hastanesine baş vurdum.Rapor verdiler ama aczane ilaçları vermedi.Üniversite hastanesi olması lazım diye.bana yardımcı olursan çok sevinirim.

menekşe44 ilaçlar için rapor çıkarırken istenilen birşey varmı.Birde hangi ialçları kullandın.Bende geçen ay seninle aynı hastanede tüp bebek yaptırdım.Benimki tutmadı.İnşallah ocak gibi yeniden deneyeceğiz.Ama bu sefer en azından ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum.Geçen sefer ilaçların 2000 ytl civarında tuttu.Bu sefer en azından ilaç masrafından kurtulmak istiyorumda.Ben geçen seferde ilaç için bir devlet hastanesine baş vurdum.Rapor verdiler ama aczane ilaçları vermedi.Üniversite hastanesi olması lazım diye.bana yardımcı olursan çok sevinirim.

canım bişey istemediler benden. devlet hastanesinde çalışan kadın doğum uzmanı yazdı raporu.ünv. hastanesinden falan demedi ecz. normal verdi.biz sadece yüzde 20 sini ödedik. sen ssklı mısın? ben ssklıyım.

Bende SSK lıyım.Hastaneden rapor işini eşimin ağabeyi haletti.Erzincan devlet hastanesinden raporu çıkardı.Eczaneye gittiğinde bu rapor olmaz bununla ssk ilaçları karşılamaz demişler.Bizde çok üzüldük ilaçları labilsek bayağı rahat edecektik.Şimdi sen ben aldım diyince bayağı şaşırdım.Olmazsa biraz daha araştırayım.Sen hangi hastaneden aldın raporu mahsuru yoksa yazarmısın.

X