Peki yarına istenilen hücreye gelme ihtimali var mıİstenilen hücre sayısına yetişmemiş anlamında konuşmuş 6.güne bırakmış o yüzden canım onu söylemek istemiş.
Ne oldu sonucun canımPeki yarına istenilen hücreye gelme ihtimali var mı
6.güne 2 embriyom geldi birisi süper kalite birisi orta kalite dediNe oldu sonucun canım
Çok şükür canım Rabbim emeklerinin karşılığını vermiş sana darısı artık transfer olup pozitifi görmeye hem sana hem bana6.güne 2 embriyom geldi birisi süper kalite birisi orta kalite dedi
Canım olgun yumurta olup olmadığını doktormu söylüyor yani embriyo gelişime başladığındamı belli oluyor yoksa opudan çıkınca belli oluyormhMerhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Yumurta toplandıktan sonra ki gün söylüyorCanım olgun yumurta olup olmadığını doktormu söylüyor yani embriyo gelişime başladığındamı belli oluyor yoksa opudan çıkınca belli oluyormh
Doktor değil Embriyolog arıyor bilgisinş veriyor canım.Canım olgun yumurta olup olmadığını doktormu söylüyor yani embriyo gelişime başladığındamı belli oluyor yoksa opudan çıkınca belli oluyormh
Yumurta toplandıktan sonra ki gün söylüyor
Anldım kızlar teşekkür ederm beni yarın arıycaklar bugün pazar olduğu için dğn opu oldu ozaman bugün 1. Gün mü sayılıyorDoktor değil Embriyolog arıyor bilgisinş veriyor canım.
Aynen bugün 1. Gün sayılıyor.bugün aramadılar mı?beni 1. Gün arayıp kaçının döllendiği bilgisini vermişlerdi sonra 3. 5. Ve son olarak 6. gün aramışlardı canım.Anldım kızlar teşekkür ederm beni yarın arıycaklar bugün pazar olduğu için dğn opu oldu ozaman bugün 1. Gün mü sayılıyor
Pazar günü tüp benek birmi kapalı pazartesi bilgi vericez dediler canım ozaman bana 2. Gün mü bilgi vermiş olucakşar cumartesi oldu opumAynen bugün 1. Gün sayılıyor.bugün aramadılar mı?beni 1. Gün arayıp kaçının döllendiği bilgisini vermişlerdi sonra 3. 5. Ve son olarak 6. gün aramışlardı canım.
Aynen canım yarın ikinci gün olcak normalde muhtelemen salı tekrar ararlar seni 3. Gün olduğu için kaç tane kaldığını söylüyolar.on tane mi toplamışlardı sendenPazar günü tüp benek birmi kapalı pazartesi bilgi vericez dediler canım ozaman bana 2. Gün mü bilgi vermiş olucakşar cumartesi oldu opum
Evet canım 10 tane toplandı normalde hocalar daha çok toplanır diyolardı sonki kontrolümdede 15 üzeriydi ama sanırım iyi gördükleri büyükler alıyolarmış.. erkek faktörüde var nolcak hiç bilmiyorum nasıl oluyor onuda ilk deneyimimAynen canım yarın ikinci gün olcak normalde muhtelemen salı tekrar ararlar seni 3. Gün olduğu için kaç tane kaldığını söylüyolar.on tane mi toplamışlardı senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?