- 26 Ocak 2025
- 6
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi Lamekan_62
Merhaba arkadaşlar 5.gün embiryoru transferi oldum 21 ocakta 5ci günüm bitti heyecandan zaman geçmiyor.Bu süreci yaşayan varsa paylaşabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gunu sayilmiyor canım. Kan günün bellidir zaten? Hadi hayirli olsun tutar insallahMerhaba arkadaşlar 5.gün embiryoru transferi oldum 21 ocakta 5ci günüm bitti heyecandan zaman geçmiyor.Bu süreci yaşayan varsa paylaşabilirmi
Pazar akşam pembe kan gibi bir şey geldi ama takipteyim kesildi adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.31 ocak kan testi tarihi gelen kan aşağıdaki gibi ikisinide çektim.İleride benim gibi bu konuyu araştıranlara yardımcı olur diye ekliyorum.Bu gün doktorumla görüşüp yine yazacamTransfer gunu sayilmiyor canım. Kan günün bellidir zaten? Hadi hayirli olsun tutar insallah
İnanki ben bir şey görmüyorum belkide foto net değildir.Çıplak gözle daha iyi görünürEki Görüntüle 3543093 merhaba testime bakar mısınız sizce silik çizgi gözüküyor mu ben görüyorum ama sizce gebelikte varmı
Gorsel yasak canım kaldiriliyosa kaldır. Adette olabilir yerlesme kanaması da. Gecti mi günün?Pazar akşam pembe kan gibi bir şey geldi ama takipteyim kesildi adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.31 ocak kan testi tarihi gelen kan aşağıdaki gibi ikisinide çektim.İleride benim gibi bu konuyu araştıranlara yardımcı olur diye ekliyorum.Bu gün doktorumla görüşüp yine yazacam
Geçti şu an bir şey yokGorsel yasak canım kaldiriliyosa kaldır. Adette olabilir yerlesme kanaması da. Gecti mi günün?
Kan ver canım 9. Gün felansa. Bir de doktoruna bildirGeçti şu an bir şey yok
Kan ver canım 9. Gün felansa. Bir de doktoruna
Hadi guzel haberlerle gel insallahGeçti şu an bir şey yok