Kızlar gunlerdır yazıyorum denk gelen illaki olmustur arastırma hastanesınde tup bebek yaptırmıstım gunlerdır agrım sancımm olmasına ragmen ılgılenılmedı asıstanlar baktı gönderdı doktor asla bakmıyor ılgılenmıyorr gunlerdır merkes kapılarında acıllerde perişan oldummmm carsamba bır kese gozuktu persembe fenalastm gıttım ıkıncı kese gozuktu aaa ddm yerlesmedendır falan agrılar sonrasında bana dıger kesenn olusmayacagnı ve bundan mı bölünmüs yoksa cıft emryıdan bırımı degılse dgerı nerde tuptemı acaba tupteysede buyuyup buyuyp patlıcakms falan kanamm olcakms bse yaomazmısmısmıs bana konusmalar tepemde ve yne eve gonderdıler takıı dun sabah kanamam basladıı gttm yne bse yokkk dusuk olablr ddlr gonderdler doktora bılgı verlmedı eve geldm bayıldım ettım daha cok fenalastm kanamam sıddetlendı parcalar gelmeye basldı esım tekrar goturdu yapcak bısey yok keseler duruyor yarın tup bebege gelin dedıler tamam ddm ohh doktor artık bakar 20 gündürr transfer olms bakmms yogun kanama var gunlerdr agrım var dyrm yne kmse doktora demyor desede ılglnmıo bgun bakcak ddm ya ay gırdm usg ye asıstanlar hemsıreler prof yan odada anlattm herseyıı dunden berı bole bole keseler duruyor acıle gıdın karın agrnz baska seyden olablr dendı bende pekı ıcerde kanama alanı varmı yoooğğ yaptıı doktorumla goruseblrmym cevap vermedlrr tekrarladmm ustunuzu cıkarn acıle gıdın yaplck bsey yok burda ddı ve ben ne ılaclarmı ne bsey yazdrmdn bastım cıktıımmmmm direk yatına ozele randevu almıstm o hastaneye rıca ettm doktor aldı benı herseyı anlatmm 3 aydır neler yasadgmı ve son 20 gundur yasadklatmı ınsan muamelesı gırdm benı dınledı ettııj herseyı sorduu masaya gectım senı uzmeden dgruları solucem ddı ıkı kesemız var bırı buhuk bırı kucuk buyuk olan bozulmaya baslamıs kucuk olanda normalde bunların yapı boyutlrıda bır olması lazmdı hosumuza gıden bır durum degıl kanama alanıda varr olusmus baya ddı ama ıkı kesede yolk var dedıı Allaha tevekkul et kullandgn herseyı yazcam ddı agrıların notmal dusuge gıdıyor ddı ama Allahtan umut kesılmez pazartesı tekrar gel belkı devam ederler kalp sesını bıle duyarız ddı Allaha dua ettt tevekkul et bız ne yaparsak yapalm olcaksa olcak olmcaksa olmcak bıtanem ddı zorluklar ıgneler ılgısızlklr ahh o kapılarda zorr tabıkı faln bussru seyy ddıı smdı sorumm bu bole olupdaa hanılelgı devam eden varmıı yardım edın cok agrım varr yalvaryorum