- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
herkese selamlar.. mart ayında tüp bebekle ikizlere hamileydim pandemi nedeniyle kontrollere çok az çağrıldık. 6+4 ilk kontrol günümüzde kalp atışı duymaya gidecekken kanamam başladı. Yoğun kasılma nedeniyle birinde çok zayıf bir atış göründü görünmedi.. diğer kese düzensizdi. Progesteron dozum arttırıldı, proluton yapıldı. Yalvarmama rağmen kan sulandırıcı verilmedi ki tedaviye başlarken de istemiştim aile öyküm bu duruma ciddi yatkın. Risk alamam beyin kanaması geçirirsin dedi. Sonuç olarak ikisini de kaybettim. 9. haftada küretajla alındı.
Regl olmam gereken tarihte 1-2 damla kanama olmasıyla operasyona bağlı yapışıklık olduğunu öğrendik. Başka dr olsa hemen histeroskopi yapar dedi rahim filmi çekti doktorum ve sadece rahim ağzında yapışıklık olduğu için 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. bana büyüme hormonu vererek yeniden tüp bebek tedavisi önerdi, tedaviye kadar da balık yağı co q10 vs verdi.
Doğal yolla da gebe kalabileceğimi söyledi. Eğer pıhtılaşma varsa Doğal da olsa ilaca başlamam gerek. Pıhtılaşma ve genetik testine gerek olmadığını düşünüyor dr um. Siz neler yaptırdınız?
Regl olmam gereken tarihte 1-2 damla kanama olmasıyla operasyona bağlı yapışıklık olduğunu öğrendik. Başka dr olsa hemen histeroskopi yapar dedi rahim filmi çekti doktorum ve sadece rahim ağzında yapışıklık olduğu için 2 adet dönemi bekleyeceğiz dedi. bana büyüme hormonu vererek yeniden tüp bebek tedavisi önerdi, tedaviye kadar da balık yağı co q10 vs verdi.
Doğal yolla da gebe kalabileceğimi söyledi. Eğer pıhtılaşma varsa Doğal da olsa ilaca başlamam gerek. Pıhtılaşma ve genetik testine gerek olmadığını düşünüyor dr um. Siz neler yaptırdınız?
Son düzenleme: