Tüp bebek doktor önerisi

inda25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
27
2
23
Selam arkadaşlar doc dr yasemin çekmez’e giden var mı tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben şehir dışından gideceğim İstanbul’a Sakarya da oturuyorum süreç zor oluyor mu git gel

Bende Sakaryadan geldim ama annem olduğu için İstanbul'da onun yanında kaldım hep. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr Latif Celal Küpelioğlu 👍 ben çok memnun kaldım ilgisinden ve hastaneden.. sonucum da pozitif canım

Bende Sakaryadan geldim ama annem olduğu için İstanbul'da onun yanında kaldım hep. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr Latif Celal Küpelioğlu 👍 ben çok memnun kaldım ilgisinden ve hastaneden.. sonucum da pozitif canım
Hayırlı olsun canım ne kadar ücret ödedin tüp bebek toplamında ve ilk transfer miydi

Hayırlı olsun canım ne kadar ücret ödedin tüp bebek toplamında ve ilk transfer miydi
Tesekkur ederim. Benim devlette iki tane negatifim var. Özelde ilk denememdi tuttu. Ameliyatım falan da var tabi biraz maaliyetli oldu benim için ama sadece tüp bebek 100 bin TL bulur canım

100 bin TL bulur toplamda o kadar para çıkıyor ki inanın oturup hesaplayamiyorsunuz
Tesekkur ederim. Benim devlette iki tane negatifim var. Özelde ilk denememdi tuttu. Ameliyatım falan da var tabi biraz maaliyetli oldu benim için ama sadece tüp bebek 100 bin
Doğrudur canım bende yasemin çekmeze gitmeyi düşünüyorum ama hala doktor arayışım bitmedi Sakarya’dan git gel yapmak benim için zor olacak

Doğrudur canım bende yasemin çekmeze gitmeyi düşünüyorum ama hala doktor arayışım bitmedi Sakarya’dan git gel yapmak benim için zor olacak
Dediğin doktoru hiç duymadım. Ama gerçekten git gel yapmak biraz yorabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve nasip olur canım ✨

Dediğin doktoru hiç duymadım. Ama gerçekten git gel yapmak biraz yorabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah başarılı bir tedavi olur ve nasip olur canım ✨
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden iyi dileklerin için teşekkür ederim 🌸

Bende Bahçelievler Medical e randevu aldım , memnun kaldınız mı laboratuvar o iyi mi

Bende Bahçelievler Medical e randevu aldım , memnun kaldınız mı laboratuvar o iyi mi
Ben memnun kalmadım. Davranış ve tutumları kötü. Özellikle hemşirelerin. Kötü bir süreç geçirdim. Şu an ben de ikinci denemem için başka bir merkez arıyorum. Bahçelievler Medical Park pişmanlık. Üzgünüm ve kafam karışık.

X