Tüp bebek dış gebelik

melisant

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
35
30
8
41
Merhaba bayanlar 26.nisan 5.ci gün transferi oldum cuma günü 5.sinde kan testi vermem gerekiyordu ama ben dayanamayıp hem kan hem erken gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı kan testinde değer 69,3 cikmisti kendi doktorumuzada sonucu gösterdik gebelik var dedi kafamı karıştıran bir durum var dış gebelik bugün tüp bebek tedavisi gören bir bayanla konuşmamızda kendisinin dış gebelik geçirdiğini ve gebeliğin sonlandirildigini söyledi bu durumu yaşayan varmi 2 gün kaldı tekrar test yapmama psikolojik olarak çöküşteyim yaşayan varsa bu durumu cevap versin lütfen

Ben dis gebelik gecirdim ve sag tupum alindi ama tup bebek degil normal gebelikti dis gebelikte deger 2 kat artmiyo ve kese gozukmuyo stres yapmaa

Aynen stres yapmayın tüp bebekte dış gebelik olma ihtimali normal gebeliğe oranla çok daha düşük. Benimde kese görünene kadar içim içimi yemişti. Keseyi görmek için normalden daha erken doktor kontrolüne gittim. Erken gittiğim için keseyi erken gördüm fakat içinde yolk kesesi yoktu, bundan sonra da dış gebelik korkusu bitti acaba boş gebelik mi korkusu başladı.
İnternetten okuyup araştırdıkça hep benzer belirtiler aradım durdum. Boşu boşuna kendimi strese soktum. Forumlarda internet sitelerinde sürekli kötü örnekler var, çünkü başına bir iş gelen buralara yazıp çözüm bulmaya çalışıyor. Bizlerde sürekli bunları görüp acaba bende de aynı durum varmıdır aynısı olur mu diye boşa stres yapıyoruz. Halbuki belkide binlerce çift tüp bebek ile sorunsuz yoluna devam ediyor ve bunu hiç bir yerde dile getirmiyor, getirme gereği duymuyor. Fakat biz o sorun yaşayıp derdine derman arayan belkide 10 kişinin mesajlarını okuyoruz ve stres oluyoruz.
b-HCG değeriniz gayet iyi artık mümkünse forumdaki farklı konularda vakit geçirin.

Çok teşekkür ederim zaten stresli bir dönem geçiriyoruz tedavi süreci opo işlemi transfer derken birde dediğiniz gibi yazılanlar söylenenler ayrı bir stres yaratıyor içimi rahatlatdiniz

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz sonraki değerleriniz nedir şuan ne durumdasınız merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…