Tüp bebek de tutunma kanı nedir ?

test yaptırdım sonuç pozitif çıktı yarın gene yaptıracam. belim vekarnım ağrıyo birazcık
damla geliyodu iki gündür. az önce bi iki damla boşaldı benden.. 5 tane empriyo yerleştirmişlerdi bana. acaba tutunamayanlarmı düşüyoki?

Canım sen dinlen mutlaka yerleşme kanaması denen şey.embriyo tutunurken bazen kılcak damara denk gelebniliyormuş ve bundan dolayı az bi kan gelebilirmiş.yanlış hatırlamıyorsam böyle birşeydi.

Sen dinlen ayşenin dediği gibi önemli bi konu ve ihmale gelmez kanamalar asla.
Sen bilemezsin şimdi ne kanaması olduğunu.5 embriyo mu????
Türkiye de yasal değil 5 tane diye biliyorum ayrıca.

Neyse canım sen hiç kalkma ve yarın dr. unla mutlaka görüş.

zaten hiç iş felan yapmıyorum ben. yarıntekrar test yaptıracam inş düşmemiştir. kırzı gibi değil ama kan. kahverengi gibi. sabaha belli olacak herşey. kanama bugün geldi. dün adetimin günüydü zaten. acaba boşalmamı yaşadı. yani tutmayanlarmı düşüyoki.

Yaa Canimm Ne Olurr şimdi Git Yat Ayaklarini Yüksek Tutu Ve Sicak Tutu Tamam Mii Gerekirse Ayaklarinoin Altina Azcik Kekik Yagi Sür Canim Tamam Hadi Doğru Yataga Allah Kötüsünde Korun Canim..

selam

tutunma kanaması.
Bebeğin kesesini bir ahtopot olarak düşün .Ayaklarını senin rahmine içine doğru sokmuş durumda ve seninlede bir göbek bağı oluşturmuş durumda.Bu bağ ilede onu kanınla besliyorsun.
Şimdi bu kese diyelim ayaklarını sana dahada soktupça kılcal damarlara geliyor.
Orada bir kanama oluşuyor.O kanamaya tutunma kanaması düyoruz.Bir binanın inşat öncesi temel atması gibide düşüne bilirsin.Temel için rahmi oydukça ( içeriye girdikçe) küçük kanamalar oluşuyor.
Bu her kadın ve gebelik için geçerli değil ,ama çoğunlukta görülen bir şey.

sevgiler

çok teşekkür ederim. bugün sabah test sonucunu aldım ikinci test sonucu yani.
14.transfer yapıldı bugün itibari ile 207,6 çıktı. bebişlerim düşmemişler çok mutluyum. çok teşekkür ederim herkese beni yanlız bırakmadınız.

selam;

benimde 4.tüp bebek-dondurulmuş embryo olarak 2. transferim gerçekleşti.bugün 10.gün ..şu an huzursuzluk yaşıyorum.sağ tarafımda iğne batması şeklinde ağrılar var.bu ağrılar sık sık oluyor fakat ağırlık şeklinde değil ..normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…