Tüp bebek /Bursa

Ben yakın zamanda görüştüm bir kaçıyla Bursa tüp bebek merkezleri konu başlığında bir kaçı hakkında Bilgi yazdık oradan da bakabilirsin. Fiyatlar hemen hemen yakın benim görüştüklerimden en uygunu eurofertildi. Şimdi tam net hatırlayamadım fiyatları

anladım tesekkür ederim

Ben soranusa gidiyorum şuan . Yarın transferim var hatta. 12.000tl tuttu benimki

Canım bizde jinemede gittik.15 bin liramız cöpe gitti.Asırı paracı bir yer.Kesinlikle tavsiye etmem.
Kesinlikle katılıyorum size benim de param ve anne olma hayalim çöp oldu. Çok paracı bir yer ve yaptıkları hiçbir işlem sonrası verdiğiniz ücrete fatura kesmiyorlar vergi kaçırıyorlar resmen.

merhaba şu an hamilesiniz galiba hangi merkezde yaptırdınız ben de murat beyle görüşmüştüm ama sonra amh 2.34 düşük falan dedi sanki bir an önce gelin burda tup bebek yaptırın gibi böyle olunca aşılamami yaptırdığım soranus la devam etme kararı aldım ve hayırlısı ile başladık tedaviye

geçmiş olsun kucagimiz bir an evvel saglikli bebeklerimizle dolsun şu an hangi merkeze gidiyorsunuz

Bende art Osman bey e gittim bi kaç ay önce.11 bin ödedim.kesinlikle tavsiye etmiyorum.tüp bebek aşamaları gerçekten hiç kolay değil(psikolojik olarak ).kendine yakın hissettiğin doktoru seç Osman beyin çok soğuk ve sert uslubu var daha çok psikolojini bozar.paranla azar istiyorsun resmen.

Merhaba canım tüp bebek yaptırdınmı

Merhaba kızlar,
Varikosal ameliyatı sonrası ileri hız sıfır, sperm değer,i 8.Ameliyat tarihi : Ağustos /2019 son test : 12/2019 .
Kadın doğuma gittim geçen gün. Beklememiz gerektiğini tüp bebek işlemlerne bakmamızı söyledi. Değerler belki düzelir dedi ama beklemeniz laızm dedi. Bekleseniz zaman kaybı hep dedi. Tüp yapacaksak neden varikosal ameliyatı oldukki...
Anlam veremedim. Ameliyat öncesinde sıfır olan değer de yoktu ayrıca. Acaba beklesek mi bilemiyorum. Tüp bebek işi de ayrı bir sektör gibi olmuş..

Merhaba benim eşimde de ileri hız 0 dı sperm değerleri çok kötüydü varikosel ile ilgili bir durumu yoktu fakat genetik olarak 2 amcasının çocuğu olmadığı ve eşim 8 aylık doğduğu için yapılan testler hep bu sonuçları verdi ilaç kullandı eşim doğal içerikli bitkilerden de takviye aldı ne yaptıysak olmadı normal yoldan çocuğumuz bende de çikolata kisti vardı Mart ayında kapalı ameliyat (laporoskopi)oldum ama eşimdeki problem daha büyük problem olarak görüldü doktorlar tarafından bize de zamana bırakın dediler ama biyolojik saat denen bir durum var üstüne düştük maddi manevi olarak çok yıprandık gitmediğimiz doktor araştırmadığımız merkez kalmadı ama sonunda değdi çok şükür ki emeğimizin karşılığını alacağız 1 ay sonra oğlumuz olacak allah isteyen herkesin kucağını evlatla doldursun bana sorarsan biraz imkanın varsa bekleme derim Allah size de nasip etsin inşallah tez zamanda nur topu gibi bir evlat

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Hangi merkezde tedavi gördüniz?

amin inşallah canım. Nasıl bir tedavi yolu izlediniz ?

amin inşallah canım. Nasıl bir tedavi yolu izlediniz ?
2019 Mart ayında laporoskopik kist ameliyatım oldu çikolata kistlerim çıkarıldı nisan ayında rahim içi dinlensin diye bekledik doktorum Mayıs ayında yumurta toplayıp transferimi gerçekleştirdi çok şükür ki ilk transferimde embriyo tutundu gebelik ile sonuçlandı tedavim

Orasının kartını bize de verdi doktor, şimdiden görüş alın ona göre bir yol seçersiniz dedi.
Tüp mü oldu, başka bir tedavi mi?
Tüp bebek tedavisi eşimin sperm değerleri çok kötü ileri hareket yok bu değerlerin karşılığı vücudundaki spermlerim %80 i ölü dendi ölü olmayanların da kalanları rahim içinde yumurta ile birleşene kadar ölüyor zaten dedi gittiğimiz bütün doktorlar bu şekilde olan insanların da doğal yoldan çocuğu oluyormuş fakat beklemeniZ gerek dediler biz beklemek istemedik eşim 35 ben 29 yaşındayım zaman çok da lehimize işlemediği için tüp bebek tedavisi ile şansımızı denedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…