Tüp bebek Bülent traş gidenler fiyatlar aşamalar nasıl arkadaşlar

lesya63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
9
4
41
Bülent traş giden arkadaşlar fiyatlar aşamalar nasıl ilerliyor şimdiden teşekkür ederim

Tüp bebek en baştan ne kadara mal olur birde memnunmusunuz
Evet memnunum , orda ıkı paket var sırf bulent hoca ilgelen 120-125 birn aradı ve uzman ekıpı ilgilenn 66-67 bin aradsı , ilavr miktoçipfdır diğer uygulanlardun istersenız farklı fıyatlar , ve ilaçları kendınız alıyordunuz giyatda ilave

Teşekkür ederim

bülent traş ta aşılama olan arkadaşlar yazabilir mi süreç nasıl fiyatlar nasıl

Ben 2 defa bulent beye gittim ilkinde genetikten gecmedi 2.de gecti transfer oldum suan ilk haftalarim memnunum ben ama maddi olarak evet yuksek banada kadin dogum doktorum tavsiye etti embriyolojisi cok iyi bir yer diye o kadar yolu cekip istanbullara gittim geldim normal kismindan baslarsaniz zaten diger dr lar illa onlara soruyorlar yapilacak islemleri yumurta takibi gibi basit islemleri baska drlarda takip etse sorun degil bize birsuru ekstradan islemler yapildi yani memnunum ben ama maddi olarak 400 bin hazirda bulunsa iyi olur yada bu parayi en az goze alin

Genetikten geçmedi derken tekrar mı yumurta toplandı

Peki sonuç ne oldu acaba
3. Denemem de 2 genetik normal embriyo var di biri transfer edildi ama dusuk tehtidi nedeniyle yariyorum evde 8 haftalik umarim cabalarim sonuc verir ama benim yasimda var o yuzden belkide sansim daha düşüktü genetik testlerde 41 yasindayim

İnşallah hayırlısı ile tutunur yavrun sana ama benim arkadaşımda 7 ay yattı çok şükür ikiz peri 6 yaşında hiç endişe etme

Merhaba bende Bülent traş randevu aldım 2 başarısız denemem var
Cem çelık-ozkan özdamar-bülent traş arasında kararsızım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…