Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek en baştan ne kadara mal olur birde memnunmusunuzBen gidiyor , neyın fiyatı merak edıyorsunuz?
Evet memnunum , orda ıkı paket var sırf bulent hoca ilgelen 120-125 birn aradı ve uzman ekıpı ilgilenn 66-67 bin aradsı , ilavr miktoçipfdır diğer uygulanlardun istersenız farklı fıyatlar , ve ilaçları kendınız alıyordunuz giyatda ilaveTüp bebek en baştan ne kadara mal olur birde memnunmusunuz
Teşekkür ederimEvet memnunum , orda ıkı paket var sırf bulent hoca ilgelen 120-125 birn aradı ve uzman ekıpı ilgilenn 66-67 bin aradsı , ilavr miktoçipfdır diğer uygulanlardun istersenız farklı fıyatlar , ve ilaçları kendınız alıyordunuz giyatda ilave
Şuna gidiyormuşsunuz biraz aydınlata bilirmişim beniNeden ben memnunum
Eylulda başlıycam , sadece görüşmede oldım ,Şuna gidiyormuşsunuz biraz aydınlata bilirmişim beni
Hoca asilama yapmiyor sadece tup bebekbülent traş ta aşılama olan arkadaşlar yazabilir mi süreç nasıl fiyatlar nasıl
teşekkür ederim bilgilendirme içinHoca asilama yapmiyor sadece tup bebek
Rica ederimteşekkür ederim bilgilendirme için
Genetikten geçmedi derken tekrar mı yumurta toplandıBen 2 defa bulent beye gittim ilkinde genetikten gecmedi 2.de gecti transfer oldum suan ilk haftalarim memnunum ben ama maddi olarak evet yuksek banada kadin dogum doktorum tavsiye etti embriyolojisi cok iyi bir yer diye o kadar yolu cekip istanbullara gittim geldim normal kismindan baslarsaniz zaten diger dr lar illa onlara soruyorlar yapilacak islemleri yumurta takibi gibi basit islemleri baska drlarda takip etse sorun degil bize birsuru ekstradan islemler yapildi yani memnunum ben ama maddi olarak 400 bin hazirda bulunsa iyi olur yada bu parayi en az goze alin
Evet tekrar sifirdan tedaviye baslandiGenetikten geçmedi derken tekrar mı yumurta toplandı
Peki sonuç ne oldu acabaEvet tekrar sifirdan tedaviye baslandi
3. Denemem de 2 genetik normal embriyo var di biri transfer edildi ama dusuk tehtidi nedeniyle yariyorum evde 8 haftalik umarim cabalarim sonuc verir ama benim yasimda var o yuzden belkide sansim daha düşüktü genetik testlerde 41 yasindayimPeki sonuç ne oldu acaba
İnşallah hayırlısı ile tutunur yavrun sana ama benim arkadaşımda 7 ay yattı çok şükür ikiz peri 6 yaşında hiç endişe etme3. Denemem de 2 genetik normal embriyo var di biri transfer edildi ama dusuk tehtidi nedeniyle yariyorum evde 8 haftalik umarim cabalarim sonuc verir ama benim yasimda var o yuzden belkide sansim daha düşüktü genetik testlerde 41 yasindayim
Merhaba bende Bülent traş randevu aldım 2 başarısız denemem varBen 2 defa bulent beye gittim ilkinde genetikten gecmedi 2.de gecti transfer oldum suan ilk haftalarim memnunum ben ama maddi olarak evet yuksek banada kadin dogum doktorum tavsiye etti embriyolojisi cok iyi bir yer diye o kadar yolu cekip istanbullara gittim geldim normal kismindan baslarsaniz zaten diger dr lar illa onlara soruyorlar yapilacak islemleri yumurta takibi gibi basit islemleri baska drlarda takip etse sorun degil bize birsuru ekstradan islemler yapildi yani memnunum ben ama maddi olarak 400 bin hazirda bulunsa iyi olur yada bu parayi en az goze alin