• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek beta

Nar suyu ve avokado önerdi doktorum onları tükettim ekstra bişey yapmadım. Rahmin durumuna embriyo kalitesine bağlı tamamen tutup tutmaması
Ben nar suyunu transfer gününe kadar tükettim. Şuan tüketmiyorum zararlı diyen çok olduğu için . Embiriyo kalitesi 4aa4ba tarzı ama rahmi bilmiyorum o nasıl anlaşılıyo .

Ben nar suyunu transfer gününe kadar tükettim. Şuan tüketmiyorum zararlı diyen çok olduğu için . Embiriyo kalitesi 4aa4ba tarzı ama rahmi bilmiyorum o nasıl anlaşılıyo .
Bana transferden içmem gerektiğini söyledi nar suyunu her doktor farklı heralde. Rahimden doktor anlıyor. Benim hafif kalp şeklindeydi onu düzeltti. Çok küçük bi miyom vardı zararsızdı ama aldı riske atmamak için. Doktorum be dediyse yaptım. Doktoruna güveniyosan gönlünü ferah tut.

ya doktora ne zaman gittiysem herşey yolunda dedi . En son gittim mesela rahim kalınlığı 10 cm di kist yoktu embiriyolar iyi vs. Transfer günü 2 tane embiriyo koyuldu. Şuan 4 günümdeyim sabah 5 olucak. Ama belirti sıfır neden böyle oluyo anlamıyorum

Back