- 25 Kasım 2020
- 93
- 45
- 38
- 31
- Konu Sahibi mariacarlos
Merhaba, tüp bebekte bugün ilk test günümdü ve sonucum 877 çıktı sizce bu değer fazla mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel hayırlı olsun tek embriyo mu koyulduMerhaba, tüp bebekte bugün ilk test günümdü ve sonucum 877 çıktı sizce bu değer fazla mı
Hayır 2 taneGayet güzel hayırlı olsun tek embriyo mu koyuldu
Hayır 2 tane
TeşekkürlerMuhtemelen ikisi de tutmuştur, ben 467 ile öğrenmiştim ikizlerimi, hayırlı olsun
İkizlerin hayırlı olsun o zaman ikiside tutmuş bence ondan yüksekHayır 2 tane
Benimde o civardaydi. Suan kucagimdaMerhaba, tüp bebekte bugün ilk test günümdü ve sonucum 877 çıktı sizce bu değer fazla mı
Tek mi ikiz mi sizinBenimde o civardaydi. Suan kucagimda
Hayırlısı artıkİkizlerin hayırlı olsun o zaman ikiside tutmuş bence ondan yüksek
Tek ayy ikiz vallaa dusunemedim bu yetiyo bizeTek mi ikiz mi sizin
Açıkcası bende ikiz olmasından korkuyorum ne yalan söyliyim ondan sordum zatenTek ayy ikiz vallaa dusunemedim bu yetiyo bize
Bana zaten tek embriyo transfer edilmisti ama bazen icerde bölünme oluyomus dusuk.ihtimalAçıkcası bende ikiz olmasından korkuyorum ne yalan söyliyim ondan sordum zaten
Hayırlısı artıkBana zaten tek embriyo transfer edilmisti ama bazen icerde bölünme oluyomus dusuk.ihtimal
Merhaba . Benimde 2 embiriyo konuldu bugün 3 günüm. Tutunması için neler yaptınız acabaMerhaba, tüp bebekte bugün ilk test günümdü ve sonucum 877 çıktı sizce bu değer fazla mı
Nar suyu ve avokado önerdi doktorum onları tükettim ekstra bişey yapmadım. Rahmin durumuna embriyo kalitesine bağlı tamamen tutup tutmamasıMerhaba . Benimde 2 embiriyo konuldu bugün 3 günüm. Tutunması için neler yaptınız acaba
Ben nar suyunu transfer gününe kadar tükettim. Şuan tüketmiyorum zararlı diyen çok olduğu için . Embiriyo kalitesi 4aa4ba tarzı ama rahmi bilmiyorum o nasıl anlaşılıyo .Nar suyu ve avokado önerdi doktorum onları tükettim ekstra bişey yapmadım. Rahmin durumuna embriyo kalitesine bağlı tamamen tutup tutmaması
Bana transferden içmem gerektiğini söyledi nar suyunu her doktor farklı heralde. Rahimden doktor anlıyor. Benim hafif kalp şeklindeydi onu düzeltti. Çok küçük bi miyom vardı zararsızdı ama aldı riske atmamak için. Doktorum be dediyse yaptım. Doktoruna güveniyosan gönlünü ferah tut.Ben nar suyunu transfer gününe kadar tükettim. Şuan tüketmiyorum zararlı diyen çok olduğu için . Embiriyo kalitesi 4aa4ba tarzı ama rahmi bilmiyorum o nasıl anlaşılıyo .