Tüp bebek beta artışı normal mi?

hera876

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
23
2
Screenshot_2024-09-15-10-09-35-456_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

10’undan 12’sine geçerken yükselme çok az. Ama hastaneler farklı. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
12-14 arası gayet iyi. Çoklu gebelik gibi görünüyor hatta ☺️

10 ve 12.gün değeri labaratuvar hastane farkı olduğu için öyle çıkmış 12 ve 14.gün değeriniz çok iyi hayırlı olsun 🙏

Bugün ki kan sonucum 135 çıktı bana artık hiç normal gelmiyor
Yaa 😞 evet az artmış enazından 155-160 olması lazımdı. Belki birini daha geç saatte, birini daha erken saatte verdiysen öyle bir şeyden kaynaklı olabilir. Bekleyip testi yenilemende fayda var. İnşallah gönlüne göre olur her şey

Yaa 😞 evet az artmış enazından 155-160 olması lazımdı. Belki birini daha geç saatte, birini daha erken saatte verdiysen öyle bir şeyden kaynaklı olabilir. Bekleyip testi yenilemende fayda var. İnşallah gönlüne göre olur her şey
[/QUOT
Bugün ki kan sonucum 135 çıktı bana artık hiç normal gelmiyor

Neden bu kadar cok kan veriyorsunuz ki?
Bosyere strese yapiyorsunuz. Eger agriniz sanciniz veya kanamaniz yoksa sakince bekleyiniz. 7 veya 8. Haftada kontrole gidin o zaman Allahin izni ile kalp atışını da duyar bebegi de görürsünüz inşallah.

Bende memnun değilim 2 güne bir bunları yaşamaya ama doktor böyle istedi.
Türkiye de beta ya cok bakiliniyor. Burada cok okuyorum bir cok yeni anne adaylari bosyere cok strese giriyor.
Eger agri sanci ve kanama gibi bir durum yoksa zaten 7. Haftaya kadar anca bebis görünüyor kalbi duyuluyor inşallah.
Saglikla sıhhatle ve afiyetle bebeginizi kucaginiza alin inşallah.

Türkiye de beta ya cok bakiliniyor. Burada cok okuyorum bir cok yeni anne adaylari bosyere cok strese giriyor.
Eger agri sanci ve kanama gibi bir durum yoksa zaten 7. Haftaya kadar anca bebis görünüyor kalbi duyuluyor inşallah.
Saglikla sıhhatle ve afiyetle bebeginizi kucaginiza alin inşallah.
Ama bu tüp bebek ilaçlar kullanıyoruz beta sonucu bize erken dönemde sağlıklı mı değilmi olduğunu gösteren tek şey kimyasal yada dış gebelik olabilir bunları erken fark edip ilaçları bırakmak bir müdahalede bulunmak için maalesef ki 2 güne bir bunları yaşıyoruz belki böyle sonuçlar çıkmasa bu kadar sık kan vermezdim ama çokta iyi görünmüyor umarım biz yanılırız ve sağlıklıdır. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Ama bu tüp bebek ilaçlar kullanıyoruz beta sonucu bize erken dönemde sağlıklı mı değilmi olduğunu gösteren tek şey kimyasal yada dış gebelik olabilir bunları erken fark edip ilaçları bırakmak bir müdahalede bulunmak için maalesef ki 2 güne bir bunları yaşıyoruz belki böyle sonuçlar çıkmasa bu kadar sık kan vermezdim ama çokta iyi görünmüyor umarım biz yanılırız ve sağlıklıdır. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Insallah bebeğinizi kucaginiza alirsiniz.
Benim de ilk yavrum tüp bebe.
9. Denememde bana geldi elhamdülillah.

X