Tüp bebek belirtileri

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Merhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?

Merhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?
Benim de aynı şekilde sıfır belirti 7 Eylül'de transferim oldu sadece kasıkta batma var

Ben de 7 Eylül ☺️ Bana da arada oluyor ama az. İdrar testi yaptın mı açaba ?
Ay yok yapmadım cesaretim yok açıkçası daha önce iki denemem var idrar testi yapmıştım negatif olunca kan verirken sonucu biliyor gibi oluyorum şimdi cuma gününü bekliyorum

Çok şiddetli sırt ağrısı ve gögüs uçlarımda acıma vardı birde gögüslerimin kahve kısmında sivilce gibi kabarcıklar çıkmıştı

Merhaba 3.gun embriyosu transfer edilmisti transferin 4.gununden ihtibaren surekli ates basmasi gece uykudan uyandiriyordu bide transferin 8 veya 9. Gunu 3 gun surem kahverengi pembe lekelenme dusundukce olmayan belirtiler gissedersin fazla dusunme ben lekelenmeyi regl oldum zannetmistim rahat olmak onemli olan insallah rabbim gonlunuze gore versin

Merhaba 3.gun embriyosu transfer edilmisti transferin 4.gununden ihtibaren surekli ates basmasi gece uykudan uyandiriyordu bide transferin 8 veya 9. Gunu 3 gun surem kahverengi pembe lekelenme dusundukce olmayan belirtiler gissedersin fazla dusunme ben lekelenmeyi regl oldum zannetmistim rahat olmak onemli olan insallah rabbim gonlunuze gore versin
Hiç belirti hissetmiyorum 😂 rahatım ama beklemek sıkıcı. Yarın idrar testi yapıcam.

En azından belirtin varmış canım.
hiç belirtin olmayadabilir benim olumsuz olan iki tedavimdede bazı belirtiler vardı ama olumsuz oldu, bunda en belirgin belirti sırt ağrısıydı hatta ben covid olduğumu sanmıştım o kadar kötü bir ağrıydı

Ben hiçbir belirti yaşamadım pozitif oldu . Arkadaşımla aynı gün transfer olduk onun bir sürü belirtisi oldu ama negatif oldu . Önemli olan belirti olması değil . Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallah 😇

Benm hiç belirtim olmadı kasık ağrısı dışında. Sızlama vardı sol kasığımda sadece. Baska hiçbir belirti olmadı. Gebeliğim boyunca da sadece kasık ağrım oldu

Ben hiçbir belirti yaşamadım pozitif oldu . Arkadaşımla aynı gün transfer olduk onun bir sürü belirtisi oldu ama negatif oldu . Önemli olan belirti olması değil . Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallah 😇
Yaa gerçekten mi maşallah ne Güzel. Umudu mu kaybettim gibi yarın idrar yapıcam. Yapmışmıydın sen.

Back
X