Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı şekilde sıfır belirti 7 Eylül'de transferim oldu sadece kasıkta batma varMerhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?
Ben de 7 EylülBenim de aynı şekilde sıfır belirti 7 Eylül'de transferim oldu sadece kasıkta batma var
Ay yok yapmadım cesaretim yok açıkçası daha önce iki denemem var idrar testi yapmıştım negatif olunca kan verirken sonucu biliyor gibi oluyorum şimdi cuma gününü bekliyorumBen de 7 EylülBana da arada oluyor ama az. İdrar testi yaptın mı açaba ?
Anladım canım haberleşelim o zaman.Ay yok yapmadım cesaretim yok açıkçası daha önce iki denemem var idrar testi yapmıştım negatif olunca kan verirken sonucu biliyor gibi oluyorum şimdi cuma gününü bekliyorum
Çok şiddetli sırt ağrısı ve gögüs uçlarımda acıma vardı birde gögüslerimin kahve kısmında sivilce gibi kabarcıklar çıkmıştıMerhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?
Tamamdır ben cuma yapacağım sen ne zaman yapacaksınAnladım canım haberleşelim o zaman.
Merhaba 3.gun embriyosu transfer edilmisti transferin 4.gununden ihtibaren surekli ates basmasi gece uykudan uyandiriyordu bide transferin 8 veya 9. Gunu 3 gun surem kahverengi pembe lekelenme dusundukce olmayan belirtiler gissedersin fazla dusunme ben lekelenmeyi regl oldum zannetmistim rahat olmak onemli olan insallah rabbim gonlunuze gore versinMerhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?
En azından belirtin varmış canım.Çok şiddetli sırt ağrısı ve gögüs uçlarımda acıma vardı birde gögüslerimin kahve kısmında sivilce gibi kabarcıklar çıkmıştı
Hiç belirti hissetmiyorumMerhaba 3.gun embriyosu transfer edilmisti transferin 4.gununden ihtibaren surekli ates basmasi gece uykudan uyandiriyordu bide transferin 8 veya 9. Gunu 3 gun surem kahverengi pembe lekelenme dusundukce olmayan belirtiler gissedersin fazla dusunme ben lekelenmeyi regl oldum zannetmistim rahat olmak onemli olan insallah rabbim gonlunuze gore versin
Ben yarın idrar yapıcam. Cuma kan testi.Tamamdır ben cuma yapacağım sen ne zaman yapacaksın
hiç belirtin olmayadabilir benim olumsuz olan iki tedavimdede bazı belirtiler vardı ama olumsuz oldu, bunda en belirgin belirti sırt ağrısıydı hatta ben covid olduğumu sanmıştım o kadar kötü bir ağrıydıEn azından belirtin varmış canım.
Ben hiçbir belirti yaşamadım pozitif oldu . Arkadaşımla aynı gün transfer olduk onun bir sürü belirtisi oldu ama negatif oldu . Önemli olan belirti olması değil . Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallahMerhaba tutan tüp bebek deneyimleriniz de belirtileriniz neydi arkadaşlar ? Ben dondurulmuş 5. Gün , 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan 4. Günüm sade kasıklarım da sızlama var. Hiç belirtim yok. Siz de nasıl dı ?
Ben 10.gun regl olduguma emin olmak icin kan vermistim acilde 58 cikmisti inanmayip 2 gunde birkan vermistim 14.gune kadar idrar yanilta bilirHiç belirti hissetmiyorumrahatım ama beklemek sıkıcı. Yarın idrar testi yapıcam.
Hiç belirti hissetmiyorumrahatım ama beklemek sıkıcı. Yarın idrar testi yapıcam.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahBen yarın idrar yapıcam. Cuma kan testi.
Yaa gerçekten mi maşallah ne Güzel. Umudu mu kaybettim gibi yarın idrar yapıcam. Yapmışmıydın sen.Ben hiçbir belirti yaşamadım pozitif oldu . Arkadaşımla aynı gün transfer olduk onun bir sürü belirtisi oldu ama negatif oldu . Önemli olan belirti olması değil . Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallah![]()
Yaa ne güzel şeyler okuyorum. Biraz olsun umut oldu bana.Benm hiç belirtim olmadı kasık ağrısı dışında. Sızlama vardı sol kasığımda sadece. Baska hiçbir belirti olmadı. Gebeliğim boyunca da sadece kasık ağrım oldu
Amin canım inşHadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah![]()