Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede olsun sende yokmuydu bı şeİlkinde tuttu çok şükür.
Ben belirti aramamak gerektiğini düşünüyorum, çünkü tonla ilaç alıyoruz her ilacın yan etkisi var.
Belirti sanılan şeyler ilaçların yan etkisi oluyor. Hal böyleyken hamile olmadığınız halde bulantı yaşayabilir, hamile olduğunuz halde hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz.
Ilkinde cok sukur kasik ve gogus agrisi oldu. Siz de Tup bebek mi yaptirdiniz?Kizlar merhaba tüp Bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu belirtilerinin nelerdi
gaz vardı, progesteron hormonundan kaynaklıydı. Bir de adet ağrısı vardı.Yinede olsun sende yokmuydu bı şe
İlk tüp bebek ilk transfer canimIlkinde cok sukur kasik ve gogus agrisi oldu. Siz de Tup bebek mi yaptirdiniz?
Insallah hayirli haberlerini bekliyoruzİlk tüp bebek ilk transfer canim
Bendede çok gaz vargaz vardı, progesteron hormonundan kaynaklıydı. Bir de adet ağrısı vardı.
Amin inşallah Allah hayirlsiiyla nasip etsin o günleri banaInsallah hayirli haberlerini bekliyoruz
Progesteron hormonunu bırakınca geçecek o. Hayırlı sonuçlar alın inşallahBendede çok gaz var
Amin inşallah Allah hayirlsiiyla nasip etsin o günleri bana
İnşallah Rabbim hayırlı ise nasip ederProgesteron hormonunu bırakınca geçecek o. Hayırlı sonuçlar alın inşallah
Bişey soracam bugün benim 9.gunum transferden belki 3 gün sonra filan mide yanması başladı geçmiyor .bugünde sanki rahmimin içine iigne ucu degdiriyorlar gibi bı sancı oluyor sebebi nedir acabaProgesteron hormonunu bırakınca geçecek o. Hayırlı sonuçlar alın inşallah
Bilemem ki ben yaşamadım hiç bunları, hepimizin vücudu farklı olduğu için farklı tepkiler veriyoruz.. kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Ben 3. gün embriyosunu 10. gün idrar testinde görmüştüm, istersen yarın idrar testi yap. İnşallah tutmuşturBişey soracam bugün benim 9.gunum transferden belki 3 gün sonra filan mide yanması başladı geçmiyor .bugünde sanki rahmimin içine iigne ucu degdiriyorlar gibi bı sancı oluyor sebebi nedir acaba
2.gun embiriyosu transfer edildi banaBilemem ki ben yaşamadım hiç bunları, hepimizin vücudu farklı olduğu için farklı tepkiler veriyoruz.. kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? Ben 3. gün embriyosunu 10. gün idrar testinde görmüştüm, istersen yarın idrar testi yap. İnşallah tutmuştur
Ilk denemede tuttu benim belirtimde sadece 7.gün muydu 8.gün muydu neydi gece aniden kasiklarima ağrı girmişti o ağrıya uyandım düşünün sonrası kan testi verdim bebegim benimleydi suandada kucağımda rabbim sizlerede nasip etsin :)Kizlar merhaba tüp Bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu belirtilerinin nelerdi
Amin insallah sağlıkla büyütün evladinizi açıkçası pek bı belirti yok bende umutsuzum benimde ilk denemeIlk denemede tuttu benim belirtimde sadece 7.gün muydu 8.gün muydu neydi gece aniden kasiklarima ağrı girmişti o ağrıya uyandım düşünün sonrası kan testi verdim bebegim benimleydi suandada kucağımda rabbim sizlerede nasip etsin :)
Teşekkür ederim insaAllah herkeste belirti olucak diye bi kaide yok kendinizi strese sokmayın test günü geldiğinde gidip kan verinAmin insallah sağlıkla büyütün evladinizi açıkçası pek bı belirti yok bende umutsuzum benimde ilk deneme
Amin inşallah canım benimTeşekkür ederim insaAllah herkeste belirti olucak diye bi kaide yok kendinizi strese sokmayın test günü geldiğinde gidip kan verin
InsaAllah sizinde yavrunuz sizinledir
Bacak kasılmasıda yaptı mıIlk denemede tuttu benim belirtimde sadece 7.gün muydu 8.gün muydu neydi gece aniden kasiklarima ağrı girmişti o ağrıya uyandım düşünün sonrası kan testi verdim bebegim benimleydi suandada kucağımda rabbim sizlerede nasip etsin :)
Hayır yapmadı sizdemi sonuç icin bekliyorsunuzBacak kasılmasıda yaptı mı
Tup bebek sonucunuzu merak ettim tuttu mu acaba ?Kizlar merhaba tüp Bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu belirtilerinin nelerdi