Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tup bebek basvurusu
- Konu Sahibi Tugbalim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?regl olmanızı beklemenize gerek yokMerhaba arkadaşlar tüp bebek için basvurucam yakın zamanda regl oldugundami gidilmeli böle bi durum var mi
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Regl zmaani daha doğru dimi..şuan hasta değilim Perşembe izinliydim sanırım boşa gitmiş olurumevet adetın 2 veya 3. günü gitmeniz gerekiyor.. zaten o günlerde gitmezseniz sizi adetlıyken tekrar çağırıyor iki kez gitmektense bir kez gününde gidin daha iyi
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
Adetin 21. günü bir hormon testi veriliyorama asıl hem alttan muayene hemde kan testı ve ıgne baslangıcları adetın 2. veya 3. gunu oluyor gıtsenız de yıne o tarıhlerde cagıracaktır doktorunuzRegl zmaani daha doğru dimi..şuan hasta değilim Perşembe izinliydim sanırım boşa gitmiş olurum
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Hem Cook istiyorum hemde korkuyorum ..işlemler vesayre doğal yolla zor olacak tüp bebek icin doktorla gorusme saglicaz artik ..rabbim.yardim.etsin ...size çok teşekkür ederim ilginiz için ..sizde durumlar nasıl tedavi gördünüz muAdetin 21. günü bir hormon testi veriliyorama asıl hem alttan muayene hemde kan testı ve ıgne baslangıcları adetın 2. veya 3. gunu oluyor gıtsenız de yıne o tarıhlerde cagıracaktır doktorunuz
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
Amin ne demek estafullah.. aynı zamanda eşinizin de sperm testı yoksa 3 veya 4 gun perhizle sperm testi vermesi gerekir. ben on yıllık evlıyım 4 yumurtlama 2 asılma ve 3. tüp bebegı yaptırdım suan beklemedeyım ama buyuk ıhtımalle bu da tutmadı bakalım hiç hamile kalamadımHem Cook istiyorum hemde korkuyorum ..işlemler vesayre doğal yolla zor olacak tüp bebek icin doktorla gorusme saglicaz artik ..rabbim.yardim.etsin ...size çok teşekkür ederim ilginiz için ..sizde durumlar nasıl tedavi gördünüz mu
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
bu arada hiç korkmayın, en çekilmez acılar bile gelip geçmiyor mu.. şöyle rahatlayabilirsiniz bu yol sizi evladınıza götürecek kutsal yolHem Cook istiyorum hemde korkuyorum ..işlemler vesayre doğal yolla zor olacak tüp bebek icin doktorla gorusme saglicaz artik ..rabbim.yardim.etsin ...size çok teşekkür ederim ilginiz için ..sizde durumlar nasıl tedavi gördünüz mu
- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
Gideceğin klinik veya doktor belli ise adetin ikinci günü elinizdeki tüm tahlil sonuçları ile birlikte gidebilirsin yada doktoru arayıp bir ön gorusme saglayabilirsnMerhaba arkadaşlar tüp bebek için basvurucam yakın zamanda regl oldugundami gidilmeli böle bi durum var mi
Daha önce hiç görüşmediyseniz doktorla direkt tüp bebek olarak bakmayın bence olaya. Belki aşılama önerirlerHem Cook istiyorum hemde korkuyorum ..işlemler vesayre doğal yolla zor olacak tüp bebek icin doktorla gorusme saglicaz artik ..rabbim.yardim.etsin ...size çok teşekkür ederim ilginiz için ..sizde durumlar nasıl tedavi gördünüz mu
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Rabbim insallahh nasip etsin canım ..çok zor süreç ..nice anne sıfatıyla anne olamayanlar var..rabbim bize nasip etsin anneligi eşimde sertleşme ve de sprm azlığı kalite durumları felan çıktı.zor bela bu sene gittik doktora.test oldu eşim bintakim ilaclar icti ..birde sigara durumu var tam bırakamıyor ..artık dedim tüp bebek.dogal yolla.zor..samsun fakültede doktor var tup Bebek uzmanı...eşim cin arkadaşı takiyormus bekliyor bizi .adet olunca gidecezgz inşallah...alttan muayene felanda olmadın bı korku vesayrede oluyor ama dediğiniz gibi mecburum ..insalalh mucize olur bizler için bun yılAmin ne demek estafullah.. aynı zamanda eşinizin de sperm testı yoksa 3 veya 4 gun perhizle sperm testi vermesi gerekir. ben on yıllık evlıyım 4 yumurtlama 2 asılma ve 3. tüp bebegı yaptırdım suan beklemedeyım ama buyuk ıhtımalle bu da tutmadı bakalım hiç hamile kalamadım
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Doğal yolla.zor görünüyor.asilama için hiç gitmedim.esikjn arkadaşı tüp Bebek uzmanı konuşmuş durumumuzu..gelsin görüşelim demiş..regl zamani gideceğim..belkide dediğiniz gibi aşılamada olur ..vallai bı çare umutDaha önce hiç görüşmediyseniz doktorla direkt tüp bebek olarak bakmayın bence olaya. Belki aşılama önerirler
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
İnşallah.. alttan muayene oluyor adetlıyken ama hiç sıkıntı olmuyorRabbim insallahh nasip etsin canım ..çok zor süreç ..nice anne sıfatıyla anne olamayanlar var..rabbim bize nasip etsin anneligi eşimde sertleşme ve de sprm azlığı kalite durumları felan çıktı.zor bela bu sene gittik doktora.test oldu eşim bintakim ilaclar icti ..birde sigara durumu var tam bırakamıyor ..artık dedim tüp bebek.dogal yolla.zor..samsun fakültede doktor var tup Bebek uzmanı...eşim cin arkadaşı takiyormus bekliyor bizi .adet olunca gidecezgz inşallah...alttan muayene felanda olmadın bı korku vesayrede oluyor ama dediğiniz gibi mecburum ..insalalh mucize olur bizler için bun yıl
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
İnşallah sorunsuzca geçer.. kadinlarin İsi zorrİnşallah.. alttan muayene oluyor adetlıyken ama hiç sıkıntı olmuyor
Neye dayanarak zor diyorsunuz peki ? Eşinizin sperm testi, sizin rahim filmi kan tahlilleriniz ultrason sonuçlarınız yok anladığım kadarıyla çünkü. O yüzden çok umutsuz olmayın derim Ayrıca hiç korkmayın muayenelerden. Bende çok korkuyordum ama hiç korkulacak bir şeyi yokmuş. Siz rahat olun gerisi hemencecik geliyorDoğal yolla.zor görünüyor.asilama için hiç gitmedim.esikjn arkadaşı tüp Bebek uzmanı konuşmuş durumumuzu..gelsin görüşelim demiş..regl zamani gideceğim..belkide dediğiniz gibi aşılamada olur ..vallai bı çare umut
Öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda inşallah nasip olur size de bizlere de Muayene konusuna gelince kendinizi kasmayın rahat olun başka şeyler düşünün o an. İnanın çok çabuk bitiyor. Zaten jel sürüyorlar zor olmuyor o yüzden. Bende çok korkuyordum ama fazla korkutmuşlar sadeceRabbim insallahh nasip etsin canım ..çok zor süreç ..nice anne sıfatıyla anne olamayanlar var..rabbim bize nasip etsin anneligi eşimde sertleşme ve de sprm azlığı kalite durumları felan çıktı.zor bela bu sene gittik doktora.test oldu eşim bintakim ilaclar icti ..birde sigara durumu var tam bırakamıyor ..artık dedim tüp bebek.dogal yolla.zor..samsun fakültede doktor var tup Bebek uzmanı...eşim cin arkadaşı takiyormus bekliyor bizi .adet olunca gidecezgz inşallah...alttan muayene felanda olmadın bı korku vesayrede oluyor ama dediğiniz gibi mecburum ..insalalh mucize olur bizler için bun yıl
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
İnsalalhh hiç alttan muayene olmadın korkumda var ama güzel bı sonuca da varılacak..rabbim bebek isteyene sağlıcakla hayirlisi ile nasip etsinÖncelikle hayırlısı olsun hakkınızda inşallah nasip olur size de bizlere de Muayene konusuna gelince kendinizi kasmayın rahat olun başka şeyler düşünün o an. İnanın çok çabuk bitiyor. Zaten jel sürüyorlar zor olmuyor o yüzden. Bende çok korkuyordum ama fazla korkutmuşlar sadece