Tüp bebek aşamaları uygulanan tedavi ve bitkisel kürler

Kimse tüp bebek hikayesini benle paylaşmayacak mı. Neler yaşadınız neler hissettiniz. Duygusal olarak çok karmaşığım. Evliliğimin cicim ayı geçmeden böyle bi sıkıntı ile karşılaşmam beni duygusal olarak yıprattı biraz. Sağ olsun eşimin desteği olmasa daha çok bunalıma girebilirdim. En azından pozitif hikayelerinizi benle paylaşırsanız banada içimde umut olmuş olursunuz.

bende bir arakaştan gördüm ve tecrübelerimi buraya yazacağım inş fırsat buldukça. okuyan okur. bende ki sorunlar çikolata kisti ve takibinde fsh yüksek 15 amh düşük 0.81 gibi değerlerle tüp bebeğe başvurduk. ve başladık. adetin ikinci günü gittiğimde doktor muaynede bir yumurta görmüştü ve bir iki tane daha yumurta mı normal kistmi anlamadığı şey görmüştü ve girena verdi 21 gün sora ilaç bitince 3 gün sonra adet oldum ve 2. günü doktora gittim. ve yine muayne oldum ve kistler gitmemiş ve yine bir tane yumurta vardı sadece. ilaç ile çolacakmı dedim yumurtalar. hayır biz sadece gördüğümğzü büyütüyoruz dedi. ve tabi ben bittim. sadece bir şansım vardı ve inş tek şansla tutmasını bekliyorum. ve bana menepur verdi. pazartesiden beri kullanıyorum yarın cuma günü yani kontrole gidicem inş bu sefer hiç değilse iç açıcı bir gelişme duyarım doktordan. doktorun bana dediği tek avantaj yaşın. yaşım 30 bu arada bakalım yarın iyi bişi derse hemen yazarım zaten ama kötü bişi derse pskolojim bozuk olur büyük ihtimal. tek inancım dua ediyorum allah a inş beni annelikten mahrum bırakmaz. bu arada iğneleri yaptıkça karnımda ağrı oluyor. yumurtalar büyürken oluyormuş ağrı. inş başka yumurtada çıkar doktorun göremediği sağlıklı kaliteli bir yumurta. en azından bu yazıyı görenler dua etsin lütfen.çok ihtiyacım var. eşim ve benden başka kimse bilmiyor bu durumu. ve ben 4 ay önce evlendim ve sadece adet erken geldiği için doktora gitmiştik ama çok farklı şeyler öğrendik ve benim dünyam başıma yıkıldı. mutluluğum boğazımda kaldı resmen. nolur bana dua edin nolur.

bende bir arakaştan gördüm ve tecrübelerimi buraya yazacağım inş fırsat buldukça. okuyan okur. bende ki sorunlar çikolata kisti ve takibinde fsh yüksek 15 amh düşük 0.81 gibi değerlerle tüp bebeğe başvurduk. ve başladık. adetin ikinci günü gittiğimde doktor muaynede bir yumurta görmüştü ve bir iki tane daha yumurta mı normal kistmi anlamadığı şey görmüştü ve girena verdi 21 gün sora ilaç bitince 3 gün sonra adet oldum ve 2. günü doktora gittim. ve yine muayne oldum ve kistler gitmemiş ve yine bir tane yumurta vardı sadece. ilaç ile çolacakmı dedim yumurtalar. hayır biz sadece gördüğümğzü büyütüyoruz dedi. ve tabi ben bittim. sadece bir şansım vardı ve inş tek şansla tutmasını bekliyorum. ve bana menepur verdi. pazartesiden beri kullanıyorum yarın cuma günü yani kontrole gidicem inş bu sefer hiç değilse iç açıcı bir gelişme duyarım doktordan. doktorun bana dediği tek avantaj yaşın. yaşım 30 bu arada bakalım yarın iyi bişi derse hemen yazarım zaten ama kötü bişi derse pskolojim bozuk olur büyük ihtimal. tek inancım dua ediyorum allah a inş beni annelikten mahrum bırakmaz. bu arada iğneleri yaptıkça karnımda ağrı oluyor. yumurtalar büyürken oluyormuş ağrı. inş başka yumurtada çıkar doktorun göremediği sağlıklı kaliteli bir yumurta. en azından bu yazıyı görenler dua etsin lütfen.çok ihtiyacım var. eşim ve benden başka kimse bilmiyor bu durumu. ve ben 4 ay önce evlendim ve sadece adet erken geldiği için doktora gitmiştik ama çok farklı şeyler öğrendik ve benim dünyam başıma yıkıldı. mutluluğum boğazımda kaldı resmen. nolur bana dua edin nolur.
Canımm sen cok dolmuşsun öncelikle çok geçmiş olsun hayatın bize nezaman ne getireceği hiç belli olmuyor ve inan hayat mucizeler ile dolu ben burada bir çok mucize gördüm. Rabbim ol dedikten sonra bütün engeller kalkar imkansız görünen herşey yok olur yeterki nasip etsin...
Benim ilk denemem negatif oldu ocak ayında ilk önce bi yıkıldım ama sonra toparlandım hemen 2.tedavi için kolları sıvadım. 2 gün önce transferim oldu. İnşallah bu defa yüzüm güler
İnan bana ben hergün dua ediyorum sadece kendim için değil benim gibi evlat bekleyen herkes adına dua ediyorum inşallah Rabbim dualarımı kabul eder
Bu süreçte en önemli şey moral buna inan. Benim doktorum her kontrolümde bana bunu söyledi sürekli. Morelini yüksek yutmaya çalış ve bol bol dua et
Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım
Allah yardımcın olsun

Canımm sen cok dolmuşsun öncelikle çok geçmiş olsun hayatın bize nezaman ne getireceği hiç belli olmuyor ve inan hayat mucizeler ile dolu ben burada bir çok mucize gördüm. Rabbim ol dedikten sonra bütün engeller kalkar imkansız görünen herşey yok olur yeterki nasip etsin...
Benim ilk denemem negatif oldu ocak ayında ilk önce bi yıkıldım ama sonra toparlandım hemen 2.tedavi için kolları sıvadım. 2 gün önce transferim oldu. İnşallah bu defa yüzüm güler
İnan bana ben hergün dua ediyorum sadece kendim için değil benim gibi evlat bekleyen herkes adına dua ediyorum inşallah Rabbim dualarımı kabul eder
Bu süreçte en önemli şey moral buna inan. Benim doktorum her kontrolümde bana bunu söyledi sürekli. Morelini yüksek yutmaya çalış ve bol bol dua et
Allah yardımcın olsun
Teşekkür edrrim. Öncelikle sizin transferiniz inş tutar bunungönülden diliyorum. İnş sizde güzel hanerlerinizi verirsiniz. Bende inş yarın yazarım güzel şeyler. Hayat hakkaten ne göstereceği belli olmuyor ama üzülmemek elde değil kesinlinlikle.ben de derdimi kimse ile paylaşamadığım için bi nebze rahatlamak için buraya yazdım saolun duyarlı davranarak yanıtlamışsınız teşekkür ederim. Allah büyük o ne derse o olur. İnş bizim içinde ol demiştir.

Teşekkür edrrim. Öncelikle sizin transferiniz inş tutar bunungönülden diliyorum. İnş sizde güzel hanerlerinizi verirsiniz. Bende inş yarın yazarım güzel şeyler. Hayat hakkaten ne göstereceği belli olmuyor ama üzülmemek elde değil kesinlinlikle.ben de derdimi kimse ile paylaşamadığım için bi nebze rahatlamak için buraya yazdım saolun duyarlı davranarak yanıtlamışsınız teşekkür ederim. Allah büyük o ne derse o olur. İnş bizim içinde ol demiştir.
Burası gerçekten insana iyi geliyor çünkü burayı görene kadar bitek benim başıma geliyor bu tür şeyler diyordum ama yanlız değilmişim neler neler var halimize bin şükür o yüzden
İnan yarın senden güzel haber bekliyor olacağım arkadaşım

Burası gerçekten insana iyi geliyor çünkü burayı görene kadar bitek benim başıma geliyor bu tür şeyler diyordum ama yanlız değilmişim neler neler var halimize bin şükür o yüzden
İnan yarın senden güzel haber bekliyor olacağım arkadaşım
Gerçekten öyle allah dermanı olan dert versin yeterki ben tüm acıları öekmeye razıyım ama sonunda ulaşabileyim inş. Birde aynı dertten sıkıntısı olanlar birbirlerini daha iyi anladıkları için bjrası güzel. Bak birbirimizi tanımıyoruz etmiyoruz ama birbirimiz için dua ediyoruz. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş. Yarın güzel haberler ile görüşürüz umarım.

Bugün kü dr kontrolüm ün sonucu tam olarak be de idrak edebilmiş değilim. İyi değil ama tam anlamıyla kötü mü onuda anlamıyorum. Bir yumurtam vardı ve onun büyüyüp büyümediğini takip edecekti. Bugün baktığında yumurtanın sağ taraftamı sol taraftamı olduğunu anlayamadı. Tam ortada dedi. Yumurtalar birbirine yapışmış olabilir dedi. Eğer yumurta ise boyu şimdilik iyi dedi. 5. Gün ilaçlı boy 11.5. Bir kaç gün sonra eğer büyüme olmazsa o yumurta değil kist olabilir dedi. İlaçlı 5. Günümde e2 106 çıktı. İlaç dozumu 75 mlg arttırdı. Yarın yine gel dedi. BKalım yarın sabah yine gideceğim.

Bu sabah yine dr gittim. Yumurtam 12.5 olmuş bi tane dah küçük gördü 8.5 civarında ama işimize yararmı bilmiyoruz dedi.şimdi o büyük olan yumurtayı takibe alacak bakalım inş sağlıklı kalitwli bir yumurta olur. E2 dw bugün 144 çıktı. Pazartesi yine gideceğim . Allahım inş herşey yolunda gidecek. Allahım anne olmak isteyen bebwk sahibi olmak isreyen herkeain dualarını kabul etsin inş. Allah büyük

Bugün yine dr ye gittim. Yumurtamın bir tanesi 17 ml olmuş diğeri de 11. Bakalım kan sonuçlarıda e2 244 olmuş Lh 1.86 progesteron da 0.3 olarak çıkmış bunlar neyi ifade ediyor bilmiyorum. Bugün de ilaca devam 375 bide koruyucu iğne yapçam yarın sabah yine gidicem bakalım allahım inş herşeyin hayırlısıyla nasip eder bebeğimi bana.

Bugün yine dr deydim yine kontrol edildi. Bir yumurta 17.5 bi tane daha da var o da 14.5 hala zor görünüyoe diyor dr zor bşr vakasınız dedi. Çikolata kistiniz olduğu için yumurta tolama bile zor olacak dedi. Enfeksiyon kapma riski varmış. O yüzden siz uyurken sürekli antibiyotik vericez dedi. İnş düz bi şekilde alıcaz dedi. Cuma günü topluycak yumurtamı . Hakkımda hahırlısı olsun artık. Çok kkrkuyorum çok heycankıyım. Çok istiyorum. Bakalım kaderimizde ne var görücez.. .

Bugün yine dr deydim yine kontrol edildi. Bir yumurta 17.5 bi tane daha da var o da 14.5 hala zor görünüyoe diyor dr zor bşr vakasınız dedi. Çikolata kistiniz olduğu için yumurta tolama bile zor olacak dedi. Enfeksiyon kapma riski varmış. O yüzden siz uyurken sürekli antibiyotik vericez dedi. İnş düz bi şekilde alıcaz dedi. Cuma günü topluycak yumurtamı . Hakkımda hahırlısı olsun artık. Çok kkrkuyorum çok heycankıyım. Çok istiyorum. Bakalım kaderimizde ne var görücez.. .
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğine kavuşursun

Dün 1 gane yumurtam toplandı. Allahon izmi ile inş bıgün güzel haber alırım gelişi mi hakkın da. Çok heycanlıyım. Dün 10.30 gibi toplandı yumurtam bugün ne zaman ararlar acaba. Sabahın köründe uyandım heycandan. Allahım nolur herşey yolunda gitsin.

Dün 1 gane yumurtam toplandı. Allahon izmi ile inş bıgün güzel haber alırım gelişi mi hakkın da. Çok heycanlıyım. Dün 10.30 gibi toplandı yumurtam bugün ne zaman ararlar acaba. Sabahın köründe uyandım heycandan. Allahım nolur herşey yolunda gitsin.
Herhangi bir haber aldınız mı?

Malesef sabahı arayıpndöllenme olmadığı bilgisi verildi. Fakat ben dr den hiç bir şekilde memnun kalmadım. Olmadı diğe değil. Sıkıntılı bi hastayım onuda biliyorum. Ama bir dr ancak bu kadar moral bozabilir her humurta takibinde çok zor dedi bi gün gittim bu yumurta değil kist dedi ikinci gün yok bu yumurtaymış 3 gün bu yumurta sağdamı soldamı belli değil dedi. En sonunda da sizde neyin ne olduğu belli değil dedi. Ama amerikayada gitseniz durum deişmiycek bizim yapacağımızı yapacaklar dedi. Ve yapamadı. Bilgi vermiyorlar normal döllenme mi beklendi mimroenjeksiyon mu yapıldı ilaçlar ile birlikte 13 15 bin verdik ve sıfır moral ilgi beş dk sürmüodu konuşmak yalap şap soru sormaya fırsat bırakmıyordu sizin olması zor ben ağlayınca ancak o zaman ama imkansız değil die motive ediyordu. İlk ay tedavide doğum kontrol hapı verdi ve yumurta sayımında aaa ilaç baskıladı heralde yumurtaları dedi bilmiyor yani ne için verdiğini. sonra bir tane yumurta gördü sordum yumurta ilaçlarla birlikte çoğalacakmı dedim.hayır yumurtalar çoğalmaz biz sadece gördüğümüzü büyütürüz dedi. Sonra tedavinin sonunda 1 küçük iki normal yumurta oldu ama sadece bir tanesini aldılar diğerinin yeri zormuş. Hani başka yumurta çıkmayacamtı küçükte olsa çıktı. Medicana selman laçin gerçekten benim gibi çikolata kisti olan hastalar konusunda sıfır bilgiye sahip. Şimdi başka dr araştırıyoruz ve şuan için erbil yağmur die bi dr bulduk. Ve dr öyle güzel açımlamışki çikolata kisti eğer yumurta büyümesine etki ediyosa aspire esip içini boşaltıp küçültüyormuş ama selman laçin çikokata kistine hiç bir tedavi uygulayamayız demişti bana o hep sende durcak dedi. Aksine yumurta büyütücü ilaçlarla birlikte 5 ml olan çikolata kistim 10.5 ml olmuştu. Çok pişmanım selman laçine gittiğim için. Çok bilgisiz ezbere iş yapan drlerden biri. Şimdiki umudum erbil yağmur ama şu iki ay dr araştırması yapacağız. Zaten 2 ay eşim yanımda yok. Şuanki dr listemizde bülent tıraş ve erbil yağmur var eşim gelince listemizdeki bütün drlere gidip bize kim umut veriyorsa onla tedaviye başlayacağız. Ama araştırdığım kadarıyla erbil yağmur kendini çikolata kisti ve azalmış yumurta üzerinde ciddi anlamda geliştirmiş benim ihtiyacım olanda öyle bi dr. Hakımda hahırlısı olsun.

Allah yardımcın olsun
merhabalar. uzun zaman geçmiş buraya yazalı merak ettim. bebeğiniz oldumu acaba. sağlıklı sıhatli.

allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin canım. bende transferimn 7. günündeyim inş benimde ikizlerim olur. 🤲🙏
SELAM arkadaşım yazılarını okudum hayat seni cok ugraştırmış çok caba sarfetmişsin inşallah rabbim karşılığını vermiştir.. son durumun nedir acaba

X