• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek aşamaları..

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi sırasında sigara içen varmı benim yumurtalarım donduruldu agustosta transferim var ama sigara içiyorum bi yandanda estrofem kullanıyorum bu sürecte sigara bırakma ilacı kullanabilir miyim bilgisi olan varmı?

Doktora sorun bence. Ben transferden önceki akşam içtim son sigaramı ama bir şey kullanmadan

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi sırasında sigara içen varmı benim yumurtalarım donduruldu agustosta transferim var ama sigara içiyorum bi yandanda estrofem kullanıyorum bu sürecte sigara bırakma ilacı kullanabilir miyim bilgisi olan varmı?
Ben transferden 2 hafta önce bıraktım hiç içmedim bitane bile. Biran önce bırakın

Merhabalar bende sigara kullanıyorum canım şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bir sıkıntı oldu mu tedavide içtiğiniz sigaralar? Bi de bırakabildiniz mi sigarayı😔

Merhabalar bende sigara kullanıyorum canım şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bir sıkıntı oldu mu tedavide içtiğiniz sigaralar? Bi de bırakabildiniz mi sigarayı😔
Transfer günü biraktim bir daha da içmedim. Öncesinde birakabilseydim keşke. Bebeğimin bana tutunmaya çalıştığını artık icimde olduğunu düşünerek motive ettim kendimi bir kaç defa aklıma geldi test zamanina kadar pozitifti öğrendikten sonra asla ama asla içmeye yeltenmedim.

Ah tatlım seni burada buldum 🙈
Ben de içiyorum tedavi boyunca da içtim 😥😥
Şimdiden pişmanım ama nasip olursa transferden sonra içmeyeceğim.
Hatta diyorum içmeseydim belki daha çok yumurtam olurdu kaliteli olurdu diye ama işte bu stres altında bırakmam çok zordu ...

Ah tatlım seni burada buldum 🙈
Ben de içiyorum tedavi boyunca da içtim 😥😥
Şimdiden pişmanım ama nasip olursa transferden sonra içmeyeceğim.
Hatta diyorum içmeseydim belki daha çok yumurtam olurdu kaliteli olurdu diye ama işte bu stres altında bırakmam çok zordu ...
Aynen canım ya inan bende stresten içiyorum biliyo musun neler olacak diye yumurtam oldumu transfer ne zaman taze mi dondurulmuş mu diye düşünmekten duramıyorum içiyorum 😔 aynen bende senin gibi düşünüyorum transferden sonra inş içmycm😢

Arkadaşlar aranızda hala burda olanlar varmı?
bende kullanıyorum ve tp bebeğe başlayacağım hatta günde 1 paket içiyorum uzun yıllardır
sizin kullanım durumunuz nasıldı az mı içiyordunuz?

Arkadaşlar aranızda hala burda olanlar varmı?
bende kullanıyorum ve tp bebeğe başlayacağım hatta günde 1 paket içiyorum uzun yıllardır
sizin kullanım durumunuz nasıldı az mı içiyordunuz?
Merhaba.. Ben bir paketi 2 gunde bitirirdim. Yaklasik 12 yildir kullaniyodum. Transfer gunune kadar da maalesef ictim birakamadim. Ancak transferden snra icmedim ha bi defa yeltendim ama icemedin attim. Bence azaltilarak birakilacak bisey degil net bir sekilde biçakla keser gibi kesmek lazim.

Back
X