- 18 Ağustos 2024
- 26
- 12
- 31
- Konu Sahibi sedanur6549
Merhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende yeni randevu aldım ve oraya gidiyorumMerhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba, kendisinde ilk denemem. İkizler şuan 7 haftalık işini çok iyi bilen her süreci takip eden . Biz çok memnun kaldık.Merhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba sizin gibi farklı merkezde 2 adet başarısız denemem oldu. Sonra Aret hocaya gittim onun tedavisi ile ilk denemede ikiz kızlarıma hamile kaldım ve evlatlarımı 4 kasımda kucağıma aldım. Yoğun bir doktor ama tecrübesi ve ilgisinden biz çok memnun kaldık.Merhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Allah analı babalı büyütsün ben de gittim inşallah güzel haberlerimi bende paylaşırımMerhaba sizin gibi farklı merkezde 2 adet başarısız denemem oldu. Sonra Aret hocaya gittim onun tedavisi ile ilk denemede ikiz kızlarıma hamile kaldım ve evlatlarımı 4 kasımda kucağıma aldım. Yoğun bir doktor ama tecrübesi ve ilgisinden biz çok memnun kaldık.
Hayırla kolaylıkla kavuşun inşallah darısı başımaMerhaba, kendisinde ilk denemem. İkizler şuan 7 haftalık işini çok iyi bilen her süreci takip eden . Biz çok memnun kaldık.
Ben de giyin ön muayeneye müsait bir vakitte tedaviye başlayacağım inşallahMerhaba bende yeni randevu aldım ve oraya gidiyorum
Amin çok teşekkür ederiz inşallah sizde en kısa sürede sağlıkla bebeğinizi/ bebeklerinizi :) kucağınıza alırsınız.Allah analı babalı büyütsün ben de gittim inşallah güzel haberlerimi bende paylaşırım
Amin teşekkür ederim. Tez zamanda hayırlısı ile darısı başınızaHayırla kolaylıkla kavuşun inşallah darısı başıma
Hiç bilgim yok maalesef , inşallah sağlıklı embriyolar elde edilirMerhabalar. Ben de Aret kamarda klomen ile tüp bebek tedavisi görüyorum. Günde 3 kez 2 kutu klomen kullandım. Sadece 3 yumurtam oldu toplanacak. Normal tüp bebeklerde 10 civarı oluyordu çok az değil mi
Daha tedaviye başlamadım , hangi ilaçları kullanacağım hakkında da bilgim yok inşallah her şey gönlünüzce olsunHiç bilgim yok maalesef , inşallah sağlıklı embriyolar elde edilir