Kuzum iyiyiz çok şükür.Günaydın kızlarbizimkiler yürüme derdinde pek yazamıyorum herkes iyidir inşallah
Öyle oldu fulyam hep yürümek istiyorlar kıçlarının üstünde asla oturmuyorlarKuzum iyiyiz çok şükür.
Masallahh erken ayaklandı seninkiler
Yaa minnoş anneyi ne hale getirmişlerÖyle oldu fulyam hep yürümek istiyorlar kıçlarının üstünde asla oturmuyorlaryürüyemiyorlar da yürüt beni anneeeee ben de ne bel kaldı ne sırt
Evet söylüyorlar mama dede babaYaa minnoş anneyi ne hale getirmişler
Dede baba falan bir şeyler söylemeye başladılar mı
İyiyiz canım çok şükür. Şimdi zor diyoruz da ayaklandıklarında daha yorucu olcak heralde..Günaydın kızlarbizimkiler yürüme derdinde pek yazamıyorum herkes iyidir inşallah
Maşallah yaaGünaydın kızlarbizimkiler yürüme derdinde pek yazamıyorum herkes iyidir inşallah
Tam ayaklansalar bence daha iyi olacak canım da şimdi aradalar böyle en zor dönemİyiyiz canım çok şükür. Şimdi zor diyoruz da ayaklandıklarında daha yorucu olcak heralde..
Valla aylk 140 felan gidiodur fulim
Aylık 140 adet dimiAyyy aynen benimde öyle gidiyor
İlk zamanlar daha çok bez gidiyorAylık 140 adet dimi
Ben şimdiden stok yapmaya başlim o zaman
Yaaa gercekten miİlk zamanlar daha çok bez gidiyorsıfır numara ile basla ise
Prima ile başladım sleepy ile devam ediyorumYaaa gercekten mi
Prima mi başlayıp devam edeyim onda kararsizim baby turco da çok güzelmiş hangisi iyi gelicek bilmiyorum ki
İlk başta daha cok gidiorAylık 140 adet dimi
Ben şimdiden stok yapmaya başlim o zaman
Hadi ya tavsiyen hangi marka o zaman canımİlk başta daha cok gidior
3280 doğurdum ilk 20 gün 0 kullandm prima..
Primayı kısa süreli kullanacaksan evet
Ama 2 ay snra bebek değişimi kabul etmeyebilir.. Benm etmedi..
Sen sen ol prima ile başlama
Evet sleepy de güzel 3 marka arasında kararsızım gercektenPrima ile başladım sleepy ile devam ediyorum
Aldığın bebek bezi ile sonrada devam etmek istiyorum diyorsan prima pahalı bunu es geçmeEvet sleepy de güzel 3 marka arasında kararsızım gercekten
Gercekten prima pahalı ya biraz baktım fiyatlaraAldığın bebek bezi ile sonrada devam etmek istiyorum diyorsan prima pahalı bunu es geçme
Ama ben ne denk gelirse kullanırım diye düşündüm hep. Şükür benim kızda değiştirince hiç yadirgamadi.
Mama ve bez belimizi büküyor
Sleepy oldukca kaliteli bir marka primaya o kadar para verme be kuzumGercekten prima pahalı ya biraz baktım fiyatlara
Bende ne denk gelirse kullanırım ya en ucuzla başlim ben o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?