Tüp bebek anneleri, transfer sonrası nelere dikkat ettiniz 🐣

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
28
Merhaba 😊 başlıktan da gördüğünüz gibi sorum açık.. evet tüp bebek anneleri transfer sonrası nelere dikkat ettiniz, hareket, beslenme vesaire bilgilendirirseniz çok kişiye de yardımcı olmuş olursunuz bence ♥️

Su su su suu , ceviz somon ve koyu yeşil yapraklı sebzeler . 0 karbonhidrat. Sabah akşam yürüyüş. Hiç öyle akşama kadar yatayım yapmadım :)
Suyu şimdiden cogalttim içiyorum transfer sonrası zorlanmayayim diye . Transfer günü de mi yatmadiniz 😀

Ben daha transfer olmadım ama bunlarda çok önemliymiş kabak çekirdeği mutlaka avakado mutlaka ceviz havuç suyu nar öncesinden yapabilirseniz yeşil mercimek yemeği yada ıspanak yemeği transfer gününden önce yapıp dolaba atmayı planliyorum bir gün öncesinden

Ben daha transfer olmadım ama bunlarda çok önemliymiş kabak çekirdeği mutlaka avakado mutlaka ceviz havuç suyu nar öncesinden yapabilirseniz yeşil mercimek yemeği yada ıspanak yemeği transfer gününden önce yapıp dolaba atmayı planliyorum bir gün öncesinden
Aynen öyle kesinlikle özellikle ıspanağı haftada 2 ye çıkarın. tavsiyem.

Ben transfer sürecinde kiz kardesimde kalicam çünkü başka şehirden gelip yaptircam. Evet bende çiğ kabak çekirdeğini , avakadoyu duydum tüketmeye özen göstericem . Havuç suyunu bilmiyodum narı zaten nerdeyse hergun tüketiyoruz eşimle ama transfer sonrası galiba rahim duvarini inceltiyomus.

Ben transfer sürecinde kiz kardesimde kalicam çünkü başka şehirden gelip yaptircam. Evet bende çiğ kabak çekirdeğini , avakadoyu duydum tüketmeye özen göstericem . Havuç suyunu bilmiyodum narı zaten nerdeyse hergun tüketiyoruz eşimle ama transfer sonrası galiba rahim duvarini inceltiyomus.
Yaaa bilmiyordum bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu o zaman transfere kadar yemeliyiz

Hareket bereket ısrarla yat yat yat diyenleri dinlemedim
En önemli etken hareket ve su bence
Onun dışında da her gün nar portakal havuç suyunu karıştırıp içtim

Yaaa bilmiyordum bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu o zaman transfere kadar yemeliyiz
Evet transfer öncesine kadar tüketebilirsin , rahim duvarının kalinlasmasina iyi geliyormuş ama bı yerden ama sonrasında sıkıntılıymıs tam tersi jnceltmeye geçiyor

Haftaya çarşamba . Allahtan hayırlısı. Teslimiyet şart yoksa beklerken insan çok geriliyo :)
Güzel haberlerle gel inşallah ❤️ Benim 26 ekimde opu oldum normalde taze transfer düşünüyordu doktorum sonra sıvı fark etti hsg istedi şimdi regl oldum haftaya sizin test gününüzde hsg çekileceğim bir sonraki ay regl zamanı gideceği transfer hazırlıklarına başlarız inşallah ocağa ertelenmesinden korkuyorum

Hareket bereket ısrarla yat yat yat diyenleri dinlemedim
En önemli etken hareket ve su bence
Onun dışında da her gün nar portakal havuç suyunu karıştırıp içtim
Nar iyi değil diyolar aslında yanlis bilgi mi acaba kafa karisti şimdi 😀😀

X