tüp bebek anneleri karnınız hemen şişti mi?

butterfly 's'

gözümdeki yaşsın bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
2.784
8
kızlar benim karnım kocaman yaaa. kafamçokkarıştı göbekten vurulan iğnelere geçtiğimde karnım şişmeye başladı.ve 4-5 gündür tavan yaptı valla bu ne şimdi?bir terslik mi var acaba.3-4 aylık hamileymişim gibi göbüşüm var.bu sefer ohss de olmadım anlayamıyorum.başka bir kaç topikte hamişlerin göbüş resimleri var.benimki onları döver vallaaa :roflol:
tüp bebek hamişleri sizin göbüşler ne alemde?

hanı penguenler paytak paytak yurur ya ben catlatma ıgnesını vurdurdugum o 36 saat aynen o hale gelmıstım ısyerımde ayaga kalkamıyrdm adeta nefes bıle almak cok zordu adeta kocaman bı gobegım vardı

ICSI ile hamile kaldim ben,igneler sisirmedi ama yumurta toplama isleminden sonra

bi 15-20 gün sisti göbegim..daha sonrasinda normale döndü..

başta nasılsan sonrada öyle oluyorsun hadi hayırlı olsun göbişin :)))
Benimde 2 aylıkken kıyafetlerim olmamaya başladı ve göbişim çıktı.hala büyük buluyorlar çevremdekiler karnımı.

vurulduğumuz iğneler aldığımız hormon ilaçları mahvediyor vücudumuzu.bende hamile olduğumu öğrendiğimde 5 aylık hamile gibiydim kocamandı göbeğim gerçi halada öyle.

Gerçekten kocaman göbüşümü görenler doğum yakınmı ? diye soruyorlar
ikinci ayda 5 aylık hamile gibiydim,
herkese ikiz olduğu için birden büyüdü diyordum,
şimdi 3 ay bitmek üzere soranlara 4 aylık diyorum, çünkü hep konu göbüş oluyor,

bu ay fazla büyümedi karnım, biraz da iştahsızlıktan sanırım,

ayşenur al benden de o kadar .görümcem gördü dün beni ,yaaa o ne kız dedi yoksa gebe olduğunu sakladın mı bu kadar büyüyene kadar dedi.tedavi süresince oluşan şişliği atamıyoruz galiba. sonra da bebek büyüdükçe göbüş de alıp başını gidiyor.9. ayda yarılırmıyız karpuz gibi :roflol:

al benden de o kadar, geçen akşam dışarı çıktık eşimle oturduk epey yemek falan, ben bi kalktım yerimden zaten şiştim olmuşum davul hadi dedim hastaneye doğum zamanı geldi :roflol::roflol: benim şişlikte inmiyo kızlar, bazen iyice bi şişiyorum gazman misali :sm_cool::sm_cool: sonra azcık iniyo anlayamıyorum yani. birde kilom hala aynı ama popom büyüdü sanki :eek::eek::eek: pantolonlarım olmuyoooooooo okul açılana kadar hamiş kıyafeti almak lazım artık üstler çok normal alışveriş yaptığım yerden alıyorum hep hamilelik gibi normal üstlerde ama alt problemi var bende :bbo:

sabah yataktan kalkıyorum birazcık iniyor, akşama kadar şiş babam şiş..... :bbo: popom daha büyümedi de okul açılınca bu göbüşü zapdedicek pantolonlar lazım bana da. yerimseniben

benim de 12 hafta bitecek ama göbeğim kocaman sanki,rahatsız da ediyor biraz.doktor kilo alışımın normal olduğunu söyledi ama geçen gün beni görünce o bile şaşırdı.çok şiş duruyormuşum.bide dediki hamileliği 12 kiloyla bitircekmişim(ikizlerim olacak)ama daha şimdiden 2 kilo aldım ya.ne yapıcam bilmem..iştahımda yok pek ama...

benim de 12 hafta bitecek ama göbeğim kocaman sanki,rahatsız da ediyor biraz.doktor kilo alışımın normal olduğunu söyledi ama geçen gün beni görünce o bile şaşırdı.çok şiş duruyormuşum.bide dediki hamileliği 12 kiloyla bitircekmişim(ikizlerim olacak)ama daha şimdiden 2 kilo aldım ya.ne yapıcam bilmem..iştahımda yok pek ama...

senin dr. da kilo takıntılı o zaman benimki gibi, ikizlere 12 kilo demiş baksana. benimki ayda 1 kilo dedi. bakalım ne kadar uyabileceğim. en azından 2 ayı kilo almadan atlattım sonraki aylara yatırım yapar gibi :roflol:

kızlar morelinizi bozmak istemem ama bende hep 12 kilo hayali kuruyodum ilk 3 ay kilo almayınca sevinmiştim ama sonuç tam 20 kilo:roflol:şimdi 10 kilosunu geri verdim ama malesef 10 kilo fazlam kaldı 4 ay oldu doğum yapalı ama göbek gitmiyo :çok üzgünüm:
Bu arada sizin yaşadığınız sıkıntıları bende yaşadım daha 1 aylık hamile bile değildim ki insanlar 4-5 aylık sanıyodu ben transferden sonra kotlarımın hiçbirini giyemedim hep beli lasatikli eşofmanlar ve üste hamile tişörtleri alt tarafa bişey uyduramıyodum çünki hamile pantılonları çok büyük kendi pantolonlarım küçücük:roflol:
Aman size benden tavsiye kendinize dikkat edin kızlar bu kiloları geri vermesi çok zor şimdide sütüm azalacak diye rejim falan yapamıyorum durum vahim yani kaldım 65 kiloda bi gr aşağı inmiyo daha evdeki baskülü kırıcam az kaldıÇok üzgünüm çoook

kızlar morelinizi bozmak istemem ama bende hep 12 kilo hayali kuruyodum ilk 3 ay kilo almayınca sevinmiştim ama sonuç tam 20 kilo:roflol:şimdi 10 kilosunu geri verdim ama malesef 10 kilo fazlam kaldı 4 ay oldu doğum yapalı ama göbek gitmiyo :çok üzgünüm:
Bu arada sizin yaşadığınız sıkıntıları bende yaşadım daha 1 aylık hamile bile değildim ki insanlar 4-5 aylık sanıyodu ben transferden sonra kotlarımın hiçbirini giyemedim hep beli lasatikli eşofmanlar ve üste hamile tişörtleri alt tarafa bişey uyduramıyodum çünki hamile pantılonları çok büyük kendi pantolonlarım küçücük:roflol:
Aman size benden tavsiye kendinize dikkat edin kızlar bu kiloları geri vermesi çok zor şimdide sütüm azalacak diye rejim falan yapamıyorum durum vahim yani kaldım 65 kiloda bi gr aşağı inmiyo daha evdeki baskülü kırıcam az kaldıÇok üzgünüm çoook

çok hoşsun canım güldürdün beni kırma baskülü.....:roflol:
Allah yavrularına uzun ömür sağlık versin.boşveerrr kilolar gider bi şekilde...

X