• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK ANKARA 2019

Fazlamerhametli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
163
83
48
33
Arkadaşlar merhaba Tüp bebek merkezlerini araştırıyorum fakat hep eski tarihli konular gördüm. Ankara’da tüp bebek alanında hangi doktorları ve merkezleri önerirsiniz ilk denememiz olacak.

Arkadaşlar merhaba Tüp bebek merkezlerini araştırıyorum fakat hep eski tarihli konular gördüm. Ankara’da tüp bebek alanında hangi doktorları ve merkezleri önerirsiniz ilk denememiz olacak.
Merhaba ben de 4. Asilamamdan sonra bu ay tüp bebek dusunuyorum. Doktorum özel aslında ama kendisi Gürgan klinikle anlasmali ve tedavilerini orda yapiyor. Labaratuar ve androlog olarak cok guvendigini ve basarili olduklarini soyledi. Deneyecegim bakalim umarim guzel sonuc alırim..

Darısı sana olur inşallah ikizlerimi büyütüyorum doktorum Esra Çabuk Cömert kendi kliniği var. 2018 de tedavi olmuştum bende umarım istediğin gibi sonuç alırsın.

Merhaba ben de 4. Asilamamdan sonra bu ay tüp bebek dusunuyorum. Doktorum özel aslında ama kendisi Gürgan klinikle anlasmali ve tedavilerini orda yapiyor. Labaratuar ve androlog olarak cok guvendigini ve basarili olduklarini soyledi. Deneyecegim bakalim umarim guzel sonuc alırim..

merhaba bende Recai hocaya gittim ve PCo olduğunu öğrendim bundan önce gittiğim profesöre dolu para ve zaman kaybı vermişim. Yaşımızdan dolayı tüp bebek önermedi şuan için ilaç tedavisindeyim. Bakalım neler olacak

Darısı sana olur inşallah ikizlerimi büyütüyorum doktorum Esra Çabuk Cömert kendi kliniği var. 2018 de tedavi olmuştum bende umarım istediğin gibi sonuç alırsın.
Bende Esra Çabuk Cömerti listeme ekledim olumlu sonuçları fazlaymış araştırdım da nekadar ödemiştiniz? Hamilelik süreci nasıl geçti ve doktor nasıl?Allah hepimize nasip etsin bende her gün hayaliyle uyuyorum.

Bende Esra Çabuk Cömerti listeme ekledim olumlu sonuçları fazlaymış araştırdım da nekadar ödemiştiniz? Hamilelik süreci nasıl geçti ve doktor nasıl?Allah hepimize nasip etsin bende her gün hayaliyle uyuyorum.
Zaman geçmiş görmedim ilk bahceciye gittim orda 14bin civarı ödemiştim.Esra Hanımda 10bin ödedim kontrollerim oldu doğumumu da Esra Hanımın eşliğinde yaptım.Doktor neşeli eğlenceli doğuma bile oynayarak gittim yani takipleri sağlam iş prensibini sevmiştim.Hamileliğim riskli geçti bende ki sorundan ötürü dinlenerek geçirmiştim ama oldular darısı size İnşallah.

Kızlar merhaba konuya yazmamışım çok şükür tüp bebek olmadan ikizlerime hamile kaldım hemde ilk ayımda rabbim çok büyük 🧡

merhaba cok tebrik ederim cook sevindim sizin icin
en son recai pabuccuya gidiceöm demişsiniz gittiniz mi?
bana dün oğlu baktı ve tüp bebek dedi. Ben recai hocaya gitsem mi diyorum deneyiminizi öğrenmek isterim

merhaba cok tebrik ederim cook sevindim sizin icin
en son recai pabuccuya gidiceöm demişsiniz gittiniz mi?
bana dün oğlu baktı ve tüp bebek dedi. Ben recai hocaya gitsem mi diyorum deneyiminizi öğrenmek isterim

Merhabalar kusura bakmayın geç gördüm evet Recai hocaya gittim tahlillerden sonra kendisi tüp bebek önermedi bize ilaç tedavisi önerdi ve ilk aydada hamile kaldım

Back