mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.316 2.049 Cumartesi 10:23 Konu Sahibi Zynpumutt #101 HayLaz94 .!.: Gen testi sonucuna göre ben hem b12 takviyesi hem aspirin hemde oksapar iğne kullanıyorum bunları doğum olana kadar kullanacağım bence tek doktorla yetinmeyin bu konu ciddi bir konu hem bebeğinizin hemde sizin hayatınızı riske atmayın Genişletmek için tıkla... B12 eksikliğiniz mi vardı acaba
HayLaz94 .!.: Gen testi sonucuna göre ben hem b12 takviyesi hem aspirin hemde oksapar iğne kullanıyorum bunları doğum olana kadar kullanacağım bence tek doktorla yetinmeyin bu konu ciddi bir konu hem bebeğinizin hemde sizin hayatınızı riske atmayın Genişletmek için tıkla... B12 eksikliğiniz mi vardı acaba
H HayLaz94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2024 74 29 30 Dün 23:11 Konu Sahibi Zynpumutt #102 mavibaloncuk .!.: B12 eksikliğiniz mi vardı acaba Genişletmek için tıkla... Hayır yok ama B12 kullanımı kandaki pıhtılaşmayı azaltıyormuş çok etkisi varmış kan yapımına ondan dolayı doğum sonuna kadar önerdiler
mavibaloncuk .!.: B12 eksikliğiniz mi vardı acaba Genişletmek için tıkla... Hayır yok ama B12 kullanımı kandaki pıhtılaşmayı azaltıyormuş çok etkisi varmış kan yapımına ondan dolayı doğum sonuna kadar önerdiler