Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar eşim ve bende bir sorun yok 4 yıldır deniyoruz fakat olmadı tup bebeğe karar verdik ilk tup bebek sürecimiz 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm hiç bir sorun yokken tedaviye başlayıp ilkinde hamile kalan oldu mu acaba
Merhabalar eşim ve bende bir sorun yok 4 yıldır deniyoruz fakat olmadı tup bebeğe karar verdik ilk tup bebek sürecimiz 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm hiç bir sorun yokken tedaviye başlayıp ilkinde hamile kalan oldu mu acaba
Benm amh 0.65 di baska bir problemimiz yoktu bugun transferimin 10. Gunu beta degerim 80 cikti cok sukur 2 gun sonra tekrar kan vericsm insallah yukselmeye devam eder. Ben belirti arayanlar belki okur diye yazmak istedim cunku ben 10 gun boyunca bu sitede belirtilerle ilgili her seyinokudum moralimin bozuldugu seylerde okudum kimse moral bozmasin. Benim 4. Gun gece ve 8. Gun 9. Gun adet olcakmisim gibi bacaklarim belim sizladi bu agriyi cok iyi biliyodum kesinlikla adet hissiydi cok korktum genelde belirtisi olmayanlarin pozitif haberi aldigini okudum yikildim cok agladim ama bu kesinlikle ne zaman transfer oldugunuzla alakali bence ben normal regli gunume 3 gun kala transfer oldum dondurulmus transferdi o yuzdenbtarih yakin oldugundan bence belirti hissettim taze transfer olsaydim muhtemelen daha erken transfer olurdum ve belirti hissetmezdim eger birileri benm gibi belirti ariyorsa umarim okur ve umut olur