• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5. Gün embriyosu silik çizgi 8.gün

Karpuzcilekk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
52
13
18
26
Kızlar selam transferin 8. Günündeyim sabah ilk idrarla prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada flash turunca görülen ince bir çizgi görünüyordu 20 dakika sonra çok netleşti 1 saat sonrası aşırı net bir çizgi vardı görsel ekliyorum sizce var mı? Belirtilerim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başka belirtim yok❤️ 2 gün var testime aşırı sabırsızım 🥹 bu testi daha önce çok kullandım asla kuruma çizgisi veya silik çizgi çıkmıyordu o yüzden çok umutlandım
IMG_3778.webp
IMG_3793.webp

Kızlar selam transferin 8. Günündeyim sabah ilk idrarla prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada flash turunca görülen ince bir çizgi görünüyordu 20 dakika sonra çok netleşti 1 saat sonrası aşırı net bir çizgi vardı görsel ekliyorum sizce var mı? Belirtilerim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti başka belirtim yok❤️ 2 gün var testime aşırı sabırsızım 🥹 bu testi daha önce çok kullandım asla kuruma çizgisi veya silik çizgi çıkmıyordu o yüzden çok umutlandım Eki Görüntüle 3553807 Eki Görüntüle 3553808
Vardır vardirrr varsa çıkıyor yoksa çıkmıyor nettt🙏🏻

Gebelik yoksa hic cikmiyor isterse 24 saat gecsin kurusun🙈 nereden bildigimi sormayin🤭 hayirli olsun insallah

Baya baya gozukuyor kan ver hayirli olsun saglikla gelsin insallah

Back