Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'u bilmiyorum ama ispartada 55 i buluyor ilaçlar dahilMerhaba, 2024’te tüp bebek yaptırmak isteyenler İstanbul fiyatları ne durumda? Ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok değişken. İlaçlar aşılar ne kadar tutuyor? Pgt yapıp sağlıklı bebeğe hamile kalan var mı?
Merhaba, 2024’te tüp bebek yaptırmak isteyenler İstanbul fiyatları ne durumda? Ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok değişken. İlaçlar aşılar ne kadar tutuyor? Pgt yapıp sağlıklı bebeğe hamile kalan var mı?
Çok teşekkürler Ben de tüp bebek için fiyat aldım 65000tl otajinemed ve fertijin aynıBen tüp bebek kontrolleri/ opu/ kan tahlilleri ve transfer dahil 59000 tl
Yumurta dondurmaya 14000 tl
Yumurta çözdürmeye 14000 tl
Gonal f iğneler ve cetrotide iğneler ve çatlatma iğneleri 35000 tl
Genetik tanı embriyo başı 300 euro (4 tane yaptırdık)
Çok teşekkürler Ben de tüp bebek için fiyat aldım 65000tl otajinemed ve fertijin aynı
İnşallahRica ederim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Çok yüksek tutmuş sizin.Ben tüp bebek kontrolleri/ opu/ kan tahlilleri ve transfer dahil 59000 tl
Merhaba hangi hastane acabaBen tüp bebek kontrolleri/ opu/ kan tahlilleri ve transfer dahil 59000 tl
Dondurmaya birde çözdürmeye ayrı bir paramı alındıMerhaba hangi hastane acaba
Genelde alınıyor galiba. Benden de alınacak 1 martta. Dondurma için 3 embriyo 3500 ödemiştik. Şimdi çözülecek çözdürme ve transfer ücreti 33.150 tl. Sizler ödemediniz miDondurmaya birde çözdürmeye ayrı bir paramı alındı
Bahcecide tedavimi olmustum ben, benim tedavi oldugum dönem almiyolardi benden sonra almaya baslamışlar şok olmuştuk. Çözülmeye ne alaka ucret aliyorlar ki çözülen embriyo transfer ediliyo zaten.Genelde alınıyor galiba. Benden de alınacak 1 martta. Dondurma için 3 embriyo 3500 ödemiştik. Şimdi çözülecek çözdürme ve transfer ücreti 33.150 tl. Sizler ödemediniz mi
Benim daha pazartesi opu olucak bana dondurma ücreti dedilerde çözdürme falan bişiy demediler o yüzden şok oldum bende öyle bişiy çıkarmazlar inşallah başımıza bizimdeGenelde alınıyor galiba. Benden de alınacak 1 martta. Dondurma için 3 embriyo 3500 ödemiştik. Şimdi çözülecek çözdürme ve transfer ücreti 33.150 tl. Sizler ödemediniz mi