TÜP BEBEK 2021

Esra_07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
38
19
Kızlar tüp Bebek tedavisine başladık.Bugün 5.gün.Opu(yumurta toplama işlemi ) yapılırken hastaneye 1 gün öncesinden yatış yapılıyor mu .Benim anestezi ile olacak

Kızlar tüp Bebek tedavisine başladık.Bugün 5.gün.Opu(yumurta toplama işlemi ) yapılırken hastaneye 1 gün öncesinden yatış yapılıyor mu .Benim anestezi ile olacak
Hayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuz

Hayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuz
Çok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştı
Yatış olmuyor. Genel olarak herkeste anestezi uygulanıyor, 15 dakikalık işlem zaten
Çok teşekkür ederim
Rica ederim Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
Inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Canım ağrın sızın oldu mu yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir misin haftaya benim de yumurta toplama olacak
Yok canım olmadı. Anestezi ile oldu zaten .Girdim çıktım zaten .Adet ağrısından da daha hafif bi ağrı oluyor ama çok hafif var ile yok arası. VE çok az lekelenme oldu başka yok.Hic korkulacak birşey değil. Bugun benim 3.günüm ve 5.gün transfer olacak .5 .gün e kadar inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

Sana bilgi verirler zaten .Işlem olacağı gün gideceğin saati söyluyolar .Aynı gün eşin de ornek veriyor.Yatış olmuyor aynı gün gidip aynı gün cikiyosun hastaneden .Opu işleminden 1 gün sonra da onlar seni aramaya başlıyor hergun bilgi vermek için

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için senin içinde dua edeceğim inşallah 5.gune gider ve tez zamanda pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…