Hayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuzKızlar tüp Bebek tedavisine başladık.Bugün 5.gün.Opu(yumurta toplama işlemi ) yapılırken hastaneye 1 gün öncesinden yatış yapılıyor mu .Benim anestezi ile olacak
Çok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştı acaba öyle mi olur diye sorayim dedim .Hayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuz
Çok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştıHayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuz
Çok teşekkür ederimYatış olmuyor. Genel olarak herkeste anestezi uygulanıyor, 15 dakikalık işlem zaten
Rica ederimÇok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştı
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştıHayır. Opu olacağınız gün gideceksiniz. Aynı gün taburcu da oluyorsunuz
Çok teşekkür ederimYatış olmuyor. Genel olarak herkeste anestezi uygulanıyor, 15 dakikalık işlem zaten
InşallahRica ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah
Amin. İlk denemeniz mi?Çok teşekkür ederim .Ben historoskopi oldum 1 gün öncesinden yatış yapılmıştı
Çok teşekkür ederim
InşallahRabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
2 defa aşılama yapıldı tutmadı. Şimdi ilk tüp bebek tedavimize başladıkAmin. İlk denemeniz mi?
Anlıyorum hayırla sonuçlandırsın Rabbim2 defa aşılama yapıldı tutmadı. Şimdi ilk tüp bebek tedavimize başladık
Amin inşallahAnlıyorum hayırla sonuçlandırsın Rabbim
Bende dün başladım tuttu mu tüp bebeğinizKızlar tüp Bebek tedavisine başladık.Bugün 5.gün.Opu(yumurta toplama işlemi ) yapılırken hastaneye 1 gün öncesinden yatış yapılıyor mu .Benim anestezi ile olacak
Canım pazar günü opu oldum .Pazartesi gunu aradılar 5 tanesi döllenmiş .gün gün arıycaz dediler.çarşamba günü de transfer olacak inşallahBende dün başladım tuttu mu tüp bebeğiniz
Canım ağrın sızın oldu mu yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir misin haftaya benim de yumurta toplama olacakCanım pazar günü opu oldum .Pazartesi gunu aradılar 5 tanesi döllenmiş .gün gün arıycaz dediler.çarşamba günü de transfer olacak inşallah
Yok canım olmadı. Anestezi ile oldu zaten .Girdim çıktım zaten .Adet ağrısından da daha hafif bi ağrı oluyor ama çok hafif var ile yok arası. VE çok az lekelenme oldu başka yok.Hic korkulacak birşey değil. Bugun benim 3.günüm ve 5.gün transfer olacak .5 .gün e kadar inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerCanım ağrın sızın oldu mu yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir misin haftaya benim de yumurta toplama olacak
Sana bilgi verirler zaten .Işlem olacağı gün gideceğin saati söyluyolar .Aynı gün eşin de ornek veriyor.Yatış olmuyor aynı gün gidip aynı gün cikiyosun hastaneden .Opu işleminden 1 gün sonra da onlar seni aramaya başlıyor hergun bilgi vermek içinYok canım olmadı. Anestezi ile oldu zaten .Girdim çıktım zaten .Adet ağrısından da daha hafif bi ağrı oluyor ama çok hafif var ile yok arası. VE çok az lekelenme oldu başka yok.Hic korkulacak birşey değil. Bugun benim 3.günüm ve 5.gün transfer olacak .5 .gün e kadar inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için senin içinde dua edeceğim inşallah 5.gune gider ve tez zamanda pozitifi görürsünSana bilgi verirler zaten .Işlem olacağı gün gideceğin saati söyluyolar .Aynı gün eşin de ornek veriyor.Yatış olmuyor aynı gün gidip aynı gün cikiyosun hastaneden .Opu işleminden 1 gün sonra da onlar seni aramaya başlıyor hergun bilgi vermek için
InşallahÇok teşekkür ederim bilgi verdiğin için senin içinde dua edeceğim inşallah 5.gune gider ve tez zamanda pozitifi görürsün