tüp bebek 2. Deneme olanlar gelin dertleşelim

ygtatskrdln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
161
145
Arkadaşlar selam benim eşimde morfoloji sorunu var biz 2016 dan beri çocuk istiyoruz bir varikosel ameliyatı olduk değerler düzelmedi bi aşılama yaptık tutmadı bi tüp bebek denedik olumsuz oldu şimdi dün 18 Mart’ta tüp bebek denedik beklemedeyiz varmı benim gibi duyguları kafası karman çorman içten içe umutsuz olup umutlu olmaya çaba harcayan

Canim Merhaba benim de eşim 17 ay önce ameliyat oldu 2 yıldır bebek iştiyoruz hız sıfirdi yükseldi çok iyi oldu lakın bizim de morfoliji hemde yüksek oranda baş anomalisi ..yüzde 2 bizim kruger e göre sizin kaç

Anladim sayı ve hız nasıl bizim sayı 120 milyon hız ileri hiz yüzde 40 falan ..morfoloji işte bizi uzen ...peki siz kay ay oldu ameliyat olalı ..

Bende sorun yok hız da falan da sorun yok değerler iyi hareket sayıları da iyi sadece morfoloji sorunumuz var 2017 Kasım da oldu ameliyat bi tüp bebek denedik tutmadı şimdi ikinci işte beklemedeyim ama morfoloji sıkıntı ya tüp de bile sıkıntı yani ben bu seferde olacağını düşünmüyorum

Bak burda normal değer yazan kısım olması gerekenler diğer bulunan değerler eşimin bu Ocak’ta yaptığı test

Benim de eşimde sayı 200 milyon olduğu zaman oldu ama morfoloji hep 2 kruger..2017 ekim de oldu çok ilerlemiş ti varikoseli. .sıfır olup tutanlar olmuş şu ana kadar çok fazla bizde işte yazın tüp bebek yapacağız.

Canim biz adanadayuz zaten Adana da yapacağız tüp bebegide. .sen Nerede yapıyorsun bu arada benim yaş 34 senin kaç

Şu tüp bebek öncesi hamile kalanlar dan oluruz umarım canım ..ne diyeyim bizim degerlerimizle hale kalan çok hatta daha aşağı değerlerle zamanı degil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…