Kimyasal gibi duruyorMerhaba kızlar ,
bende 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. normalde test günüm 17 şubat. doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. sizce nedir? Hamilemeyim?
bende öyle düşündüm ama yarın bakılacak değerimeKimyasal gibi duruyor
Yok malesefbende öyle düşündüm ama yarın bakılacak değerimeAma kimyasalda çok artış gösterip sonra düşmüyor mu değerler?
Benimde 12. Gün 646, 14. Gün 1332, 16. Gün 2565 çıktı. Doktor değerlere baktı güzel dedi her seferinde. 2 katı artıyorsa sağlık anlamına geliyor sanırım. Ultrason günü verdi bakalım bende görmedim henüz keseTüp bebek dondurulmuş 5.gün embriyosu tek embriyo verildi.10.gün değerim çok yüksek çıktı 633 çıktı.İlk 6.gün test verdim 56 çıktı,8.günü 192 çıktı,10.günü de 633 çıktı.Normalde iki günde bir iki katı artması gerekirken benimkisi 3-4 katı arttı.Bu iyi bir şey mi köyü bir şey bilemedim.Başına böyle bir şey gelen var mı?Lütfen yardımcı olun
Evet benimde tek embriyo koyulduM Misafirsekeri sizin de tek embriyo mu koyuldu
İnşallah canım benim sende. Bu tarz şeyler düşünüp moralini bozma. Benimki de bana yüksek geldi ama haftasına göre çıkması gereken değer araliginda çıkıyor yani.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz
Benimde Perşembe öğleden sonra hadi inşallah görürüz bebislerimiziKese için ne zamana çağrıldınız.Benimde Allahın izniyle perşembe gününe randevum var keseyi görmek için.İnşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?