Tüp bebek dondurulmuş 5.gün embriyosu tek embriyo verildi.10.gün değerim çok yüksek çıktı 633 çıktı.İlk 6.gün test verdim 56 çıktı,8.günü 192 çıktı,10.günü de 633 çıktı.Normalde iki günde bir iki katı artması gerekirken benimkisi 3-4 katı arttı.Bu iyi bir şey mi köyü bir şey bilemedim.Başına böyle bir şey gelen var mı?Lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek 10.gün betahcg çok yüksek çıktı
- Konu Sahibi umutt34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2022
- 24
- 10
- 18
- 36
Merhaba kızlar ,
bende 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. normalde test günüm 17 şubat. doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. sizce nedir? Hamilemeyim?
bende 5 Şubatta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi. Sonra dayanamayıp 10 şubat ta kanda 6.2 gördüm. Doktorum hamilesiniz lütfen dikkat edin uzanmayın filan dedi. Sonra 15 Şubatta yine test yaptırdım. Bu sefer değerim 7.9 çıktı. normalde test günüm 17 şubat. doktorum 17 şubatta yeniden yaptırın ona göre konuşalım dedi. sizce nedir? Hamilemeyim?
- 22 Nisan 2023
- 280
- 392
- 23
- 26
Kimyasal gibi duruyorMerhaba kızlar ,
- 15 Ağustos 2022
- 24
- 10
- 18
- 36
bende öyle düşündüm ama yarın bakılacak değerime Ama kimyasalda çok artış gösterip sonra düşmüyor mu değerler?Kimyasal gibi duruyor
- 22 Nisan 2023
- 280
- 392
- 23
- 26
Yok malesefbende öyle düşündüm ama yarın bakılacak değerime Ama kimyasalda çok artış gösterip sonra düşmüyor mu değerler?
- 26 Ekim 2021
- 2.305
- 1.137
- 83
Benimde 12. Gün 646, 14. Gün 1332, 16. Gün 2565 çıktı. Doktor değerlere baktı güzel dedi her seferinde. 2 katı artıyorsa sağlık anlamına geliyor sanırım. Ultrason günü verdi bakalım bende görmedim henüz keseTüp bebek dondurulmuş 5.gün embriyosu tek embriyo verildi.10.gün değerim çok yüksek çıktı 633 çıktı.İlk 6.gün test verdim 56 çıktı,8.günü 192 çıktı,10.günü de 633 çıktı.Normalde iki günde bir iki katı artması gerekirken benimkisi 3-4 katı arttı.Bu iyi bir şey mi köyü bir şey bilemedim.Başına böyle bir şey gelen var mı?Lütfen yardımcı olun
- 26 Ekim 2021
- 2.305
- 1.137
- 83
Evet benimde tek embriyo koyulduM Misafirsekeri sizin de tek embriyo mu koyuldu
- 26 Ekim 2021
- 2.305
- 1.137
- 83
İnşallah canım benim sende. Bu tarz şeyler düşünüp moralini bozma. Benimki de bana yüksek geldi ama haftasına göre çıkması gereken değer araliginda çıkıyor yani.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz
- 26 Ekim 2021
- 2.305
- 1.137
- 83
Benimde Perşembe öğleden sonra hadi inşallah görürüz bebislerimiziKese için ne zamana çağrıldınız.Benimde Allahın izniyle perşembe gününe randevum var keseyi görmek için.İnşallah her şey yolundadır
Bu konu başlığını ben açmıştım.Bende sizin gibi ilk başlarda çok endişelenmiştim yüksek çıktı diye.Benimde 10.günü 633 çıkmıştı.Ama şükürler olsun ki gayet normalmiş artış,hiç kafana takma.Gayet güzel değerlerin.İnşallah her şey çok güzel ilerler.Evlatını kucağına sağlıcakla alırsın.Ben dün Allah’ıma şükürler olsun ki kalp atışını duydum.İnşallah sende yakın zamanda duyarsın.Dualarım sizinle