- Konu Sahibi minervaduygu
-
tuubaycım sağol yardımın için.gönülden umuyorum ki tutmuştur mikronuz.ssk ne kadar yardım edecek bilemiyoruz tabi.bir de öyle hemen tüpe geçirmiyorlarmış.aşılamayı deniyorlarmış üç kere.ben oyalanmak istemiyorum ki.spermiyogram değerlerimiz hiç de iç açıcı değil ki.uzun ve kısa protokollerin prosedürü nedir acaba.biz hangisinde tedavi görücez o da belli değil tabi.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:a.s.
geçmiş olsun canım. ben temmuz ayında yaptırdım micro. emekli sandığına bağlıyım. rapor çıkarttık. ilaçlar 1.400 ytl tuttu, benden 250 ytl kesildi, gerisini karşıladı. ( bu arada ben uzun protokolle tedavi olduğum için iğne sayısı çoktu, dolayısıyla fazla tuttu.belki kısa protokolde daha az tutabilir) işlemde de 2000 dolar verdik, gerisini devlet karşıladı. tam olarak ne kadarını karşıladı bilemiyorum ama. yanlız burada bir arkadaşımız snırım ankarada idi ama yanlış da hatırlıyor olabilirim sadece 450 ytl ödeme yapmış. ben anlamadım nasıl oluyor. onubi araştır istersen. ne gerek var tabi onca parayı vermeye fazladan.yumurta dondurmak için de 500 dolar vermiştik. işlem sonrası da devletin karşılamadığı bi progestron iğnesi aldık 30 adet, 135 ytl tutmuştu. toplamda sanırım aşağı yukarı 3500 ytl ödemiş olduk. allah yardımcınız olsun, kolaylık versin.
fatoş81 canım amin.allahtan başka kime sığınabilir insan böyle durumlarda.ssklıyız biz de.yalnız 6 ytl kısmını anlamadım verdiğin bilgiler arasından.çok teşekkürler yardımın için canıma.s.
arkadaşlar hep ssklı fiyatları yazmışsınız bizim ssk mız yok kliniklerin fiyatları belli ama ilaç ücreterini merak ediyorum ilaçlar toplam ne kadara mal olur acaba... şimdiden tşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?