- Konu Sahibi minervaduygu
herkese merhaba.nerden başlasam bilmiyorum.hiperprolaktinemi hastasıyım yani süt hormonu yüksekliği.tedavi oluyorum.çok şükür ki iyi gidiyor tedavim,herşey yoluna girdi sayılır.doktorum bir de eşinizi değerlendirelim deyince spermiyogram yaptırdık iki kere.ilkini üniversite hastanesinde yaptırmıştık ve sperm sayısından başka neredeyse bilgi yoktu.doktorum izmirdeki özel bir tüp bebek merkezinden istedi.bu gün orada tekrarladık tahlilimizi.şu anda ne düşüneceğimi bilemiyorum.ilk tahlilde 9.000.000 olan sayı bu tahlilde 14.000.000 olmuş ki yine de çok az.bu yetmezmiş gibi morfoloji yüzde üç çıktı.tabi ilk tahlilde böyle bir bilgi yoktu.şimdi sanıyorum bu şartlar altında bizi tüp bebeğe yönlendirecekler.ekonomik şartlarımız da bunun için hiç elverişli değil.size sorum tüp bebek tedavisi için ne kadar paramızın olması gerekli.gereken psikolojik gücü birbirimizden almaya çalışıcaz ama parayı kimden alabilir ki insan değil mi.tabi ki kesin rakam veremezsiniz ama kendi deneyimlerinizden veya duyduklarınızdan hareketle maliyet konusunda ne dersiniz:çok üzgünüm: