- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
Merhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim pcos var yarıda kalmış aşılama sürecim var tekrarda gidemedim tüp bebek düşünmelimiyim siz Nasıl ve kaçıncı yılınızda karar verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç senedir evliydiniz nasıl bir süreç oldu sorabilirmiyimTahlillerim neticesinde hemen karar verdim. Hiç düşünmedim.
3 yıldır. Baktık olmuyor 1.5 yıldan sonra gittim bir tüp bebek merkezine. Gerekli tüm kontrol, testler yapıldıktan sonra aşılamaya gerek olmadan tüp bebeğe geçtim. Amh düşüklüğü var bende. Benim açımdan korkutucu bir süreç olmadiKaç senedir evliydiniz nasıl bir süreç oldu sorabilirmiyim
Tutmuştur inşalllah3 yıldır. Baktık olmuyor 1.5 yıldan sonra gittim bir tüp bebek merkezine. Gerekli tüm kontrol, testler yapıldıktan sonra aşılamaya gerek olmadan tüp bebeğe geçtim. Amh düşüklüğü var bende. Benim açımdan korkutucu bir süreç olmadi
Kafam o kadar karıştı ki bide şu pandemi dönemine denk geldi tam. Pikos var dediler rahim filmi istediler sonra rahim ağzı dar olduğu için filmi çekemediler ameliyata aldılar ameliyat öncesi rahminde perde var onuda alıcaz dediler ameliyat esnasında rahmim delindiğiği için yarıda kestiler tek bildiğim tek tüp tıkalı. Tam sorunum ne bende bilmiyorum aşılamaya başladım onuda iptal ettiler maddi manevi çok yıprandım ne yapacağımı hiç bilmiyorum çokda yalnız kaldım bu dönemdeBiz 2 yılı doldurmadan tüp yaptık şükür tuttu, iyi ki de yaptık şimdiki aklım olsa diğer tedavileri direk pas geçerdim, aşılama, yumurta geliştiriciler vs, tüp daha garanti, psikolojik olarak yıpranıyo insan o deneme aşamalarında, sorunumuz da belli değildi olmuyodu beklemek istemedik
Canım sana tavsiyem tek yere gitme yapılan işlemi bilerek o kadar uzatırlarki sırf para için olan umudu bile insanın elinden alıyo bazı şerefsizler, o yüzden farklı yerlere görün bilgi al içine sinen en güvendiğinde devam et, rahim filmini nasıl çekemezler anlamadım, hangi merkeze gidiyosun bahçecide yaptırdık biz çok memnun kaldım, yoğun olduklarından bide karın tokluğundan çok ilgili olmasalarda dürüstçe işlerini yapıyolar en azındanKafam o kadar karıştı ki bide şu pandemi dönemine denk geldi tam. Pikos var dediler rahim filmi istediler sonra rahim ağzı dar olduğu için filmi çekemediler ameliyata aldılar ameliyat öncesi rahminde perde var onuda alıcaz dediler ameliyat esnasında rahmim delindiğiği için yarıda kestiler tek bildiğim tek tüp tıkalı. Tam sorunum ne bende bilmiyorum aşılamaya başladım onuda iptal ettiler maddi manevi çok yıprandım ne yapacağımı hiç bilmiyorum çokda yalnız kaldım bu dönemde
19 mayıs üniversitesi tıp fakültesine gittim rahim ağzı dar olduğu için geçiremediler ilacı benden önce girenler hiç sorunsuz çıktılar ben girince olmadı anlamadım farklı doktorlara gitmek istiyorum ama şu pandemi mahvetti biziCanım sana tavsiyem tek yere gitme yapılan işlemi bilerek o kadar uzatırlarki sırf para için olan umudu bile insanın elinden alıyo bazı şerefsizler, o yüzden farklı yerlere görün bilgi al içine sinen en güvendiğinde devam et, rahim filmini nasıl çekemezler anlamadım, hangi merkeze gidiyosun bahçecide yaptırdık biz çok memnun kaldım, yoğun olduklarından bide karın tokluğundan çok ilgili olmasalarda dürüstçe işlerini yapıyolar en azından
TutmadıTutmuştur inşalllah
Bizde pandemiye denk gelmiştik bekletmişlerdi bi süre sonra açıldığında koştum gittim bekledikçe daha da artıyo vakalar kısıtlamalar bari dedim aradan çıksın19 mayıs üniversitesi tıp fakültesine gittim rahim ağzı dar olduğu için geçiremediler ilacı benden önce girenler hiç sorunsuz çıktılar ben girince olmadı anlamadım farklı doktorlara gitmek istiyorum ama şu pandemi mahvetti bizi
Aaa tutmuştur diye düşünmüştüm şuan ne yapıyorsunuz pekiTutmadı
Sanırım bende koşup gidicem artıkBizde pandemiye denk gelmiştik bekletmişlerdi bi süre sonra açıldığında koştum gittim bekledikçe daha da artıyo vakalar kısıtlamalar bari dedim aradan çıksın
Normal yolla hamile kaldım transferden 1 ay sonraAaa tutmuştur diye düşünmüştüm şuan ne yapıyorsunuz peki
Aaa ne kadar güzel allah bağışlasın normal yolla kalmak çok iyi inşallah benimde gerek kalmazNormal yolla hamile kaldım transferden 1 ay sonra
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun sizin için de . bebeğinize kavuşun da nasıl olursa olsunAaa ne kadar güzel allah bağışlasın normal yolla kalmak çok iyi inşallah benimde gerek kalmaz
İnşallah ben teşekkür ederimÇok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun sizin için de . bebeğinize kavuşun da nasıl olursa olsun
Merhaba bende 3.5yıllık evliyim ve yeni tüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü bugün rastlantı şekilde amh değerimin düşük ve fsh değerimin yüksek olduğunu ve normal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim zor oldu ağladım çok ağladım ama umudum Allah’tandır her zaman ben 1 yıl denemeden sonra öğrenir öğrenmez tüp bebeğe karar verdik lütfen ertelemeyin ihmal etmeyin gidin zaman geçmeden her zaman dualarım sizlerle anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin en güzelinden İçinde bana daMerhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim pcos var yarıda kalmış aşılama sürecim var tekrarda gidemedim tüp bebek düşünmelimiyim siz Nasıl ve kaçıncı yılınızda karar verdiniz
Güzel dualarınız çok teşekkür ediyorum rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin sizedeMerhaba bende 3.5yıllık evliyim ve yeni tüp bebek yaptırdım transferimin 6. Günü bugün rastlantı şekilde amh değerimin düşük ve fsh değerimin yüksek olduğunu ve normal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim zor oldu ağladım çok ağladım ama umudum Allah’tandır her zaman ben 1 yıl denemeden sonra öğrenir öğrenmez tüp bebeğe karar verdik lütfen ertelemeyin ihmal etmeyin gidin zaman geçmeden her zaman dualarım sizlerle anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin en güzelinden İçinde bana da