Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Ben de başlıyorum muayene oldum cuma günü rahim filmi çektirip Haziran adetiyle başlayacağım insallah hepimiz için güzel olur insallahArkadaşlar merhaba yarın ilk tüp bebek merkezine muayeneme başlıyorum bu süreci birlikte yaşamak ve paylaşmak isteyenler burda toplanalım . Çok heyacanlı stresli ve endişeliyim şimdiden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Biz Antalya Memorial Murat özekincife tedavi oluyoruz Erkek faktörü bizim sizlerin sorun nedirKimler hangı sehirde hangı Dr ve merkez ile bakıyor yazarlarsa bızede fıkır olur
Biizmde erkek faktörü sayı az İzmir i İstanbul mu cok kararskızız regl ıyı bekliyorumBiz Antalya Memorial Murat özekincife tedavi oluyoruz ☺ Erkek faktörü bizim sizlerin sorun nedir
Biz de kullandık bunları ama sayı daha da azaldı eşimin öyle olunca tüp bebeğe başlayalım dedik biz de bahçeci iyi gerçekten buralarda yok o yüzden laboratuvar iyi diye biz de Memoriali seçtik :)Bahçeciyi ben çok araştırdım başarı oranları yüksek ve oturmuş bi düzenleri olduğu söyleniyor ama İzmir de büyükşehir sonuçta iyidir orasıda . Sayı azlığı da vardı bizim biraz düzelttik onu , keçiboynuzu kürü ve proxced plus işe yaramıştı. Tüp bebek doktorları da proxed ve keçiboynuzu pekmezi önerdi tedavi öncesi
Bizim de sayı az sizin kaç ? Ve sebebi ne biliyor musunuz:) biz Isparta’da yaşıyoruz Antalya yakın diye burayı seçtik ama Ankara’da İstanbul’da da çok iyi klinikler var tüp bebekte laboratuvar çok önemliymişBiizmde erkek faktörü sayı az İzmir i İstanbul mu cok kararskızız regl ıyı bekliyorum
Evet en onemlısı embrıyplog ve eşim 4 aydı tedavide sebebi yok hersey normal ıxım 600 bin civarı morofoloı vs ıyı dogal bekledik ama gerek yok beklemeye diye dusundukBizim de sayı az sizin kaç ? Ve sebebi ne biliyor musunuz:) biz Isparta’da yaşıyoruz Antalya yakın diye burayı seçtik ama Ankara’da İstanbul’da da çok iyi klinikler var tüp bebekte laboratuvar çok önemliymiş
Aynen kuzum biz de öyle bizim de ml de 600.000 totaldw 5 milyon morfoloji 10.9 su ilk testte ikinci testte %88normal başlı çıktı doktor başarılı olacağımızı düşünüyorum dedi insallahEvet en onemlısı embrıyplog ve eşim 4 aydı tedavide sebebi yok hersey normal ıxım 600 bin civarı morofoloı vs ıyı dogal bekledik ama gerek yok beklemeye diye dusunduk
Canım Cuma günü rahim filmi çekilecek Haziran ayında iğnelerle başlayacağız insallah adetin ikinci günüHangi aşamadasınız şu an merve
Çoğu açıldı canımKizlar tüp bebek merkezleri açıldımı
Burasıda da olmasa haberimiz olmayacak sanırım:))Çoğu açıldı canım
Biz başladık canım raporumuz yok ama bizim biz direk gidip başladık bizim gittiğimiz hastane sanırım mayısın ortasıydı hasta kabulüne başladı bahçeci Mayıs basında başlamış çoğu merkez açıldı yani ama rapor için bilmiyorum tabiBurasıda da olmasa haberimiz olmayacak sanırım:))
Başladınız mı canım ben de evrak hazırlama asamasindayim daha bugün dahiliyeyi aradım randevu vermiyoruz dedi bayramdan sonra verileceğini söyledi.
Benımde Rahim fıkmım yok daha, ne kadar dediler sıze tüp bebek için hakkımızda hayırlısı ınsaşşah herkesonCanım Cuma günü rahim filmi çekilecek Haziran ayında iğnelerle başlayacağız insallah adetin ikinci günü