tüp bebeğe geçmelimiyim?

fxixstxixk

dolunaydır yanlızsırdaşım
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
531
0
96
Ankara
merhabalar, 34 yaşındayım 2.5 yıldır tedavi görüyorum. sebepsiz infertilmiş. ilk başlarda ostrojen ve serephone kullandım. yumurta takibi yapıldı. sonra ek olarak çatlatma iğnesi oldum. ara vermeler oldu. ardından aşılaya geçtik. ilki serephone sonrası aşılama, sonrakide gonal iğne kullandım. 1 er ay aralıklar yine oldu. şimdi tekrar serephoneye döndük. yumurta takibi+ilişki. tüp bebek istediğimi söyledim ama doktorum sizde bişi yok kendi haline bırak diyor. yaşım ilerlemiş olmasından dolayı tüp bebeğe geçmek istiyorum. ama tutmayanlarıda duyunca moralim bozuluyor. ne tavsiye edersiniz.

canım diğer topikten tanışıyoruz biliyorsun bende çok istiyordum şimdi çok şükür tüp bebekle hamile kaldım
22 yaşında olmama rağmen tüpe geçmemi önerdi doktorum
bence sende direk tüpe geçmelisin hem yaşın için hem aynı şeyleri denicekler sebepsiz kızırlık olduğu için.
bende çok endişeliydim tüpe geçerken ya olmazsa die ama Allah a şüküür oldu
şimdi diyorum keşke daha önce deneseydim
belki senin kısmetinde tüp bebekle hamile kalmak vardır Allah byük bence durumun varsa hemen hemen tüpe geçmelisin

hayırlı olsun çok sevindim. hayırlısı inşallah benimde olur. sen nerde kime yaptırdın.ben diyarbakırda yaşıyorum. burda yaptırmak istemiyorum. sizin sorun neydi. açıkçası tüpte olmaz diye çok korkuyorum. tabiki bide maddi yönü var.

tüptede olacak diye bir garanti verilmiyorki zaten cnm. ama senelerimi boşa gerçiemeyeyim diyrosan hemen tüp bebek tedavisine geçmeni tavsiye ederim. benim drumda aynı şeyi söylerdi bişeyiniz yok takip edelim felan ama maalesef olmadı. 1. tüp bebk denememizde olmadı şimdi 2.yi deneyeceğiz hayırlısıyla. umudunu yitirmemelisin başka drlarada git danış bakalım onlar ne diyecekler.

tüp bebekte hangi merkezleri tavsiye edersiniz. ben istanbul cerrahi hasyanesini yada ankara genart düşünüyorum. tüp bebek yaptırıp memenun kaldığınız hastaneler hangisi

[SUP][/SUP]
Merhaba ,

Gerekli tedavileri zaten olmuşsunuz.Size direk tüp bebek öneririm.

saygılarımla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…