tup bebege baslayacagm ay hamileym

yenicherry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
371
12
98
Diğer
arkadaslar nasil yazsam ne desem bilmiyorum uzun zamandir bu siteye uyeyim ama cok yazmiyordum genelde ya infertilite hatta son aylarda sadece tup bebek topiclerini okuyordum.evet ben de infertilite hastasiydm tam 2 yil ugrastim didindim agladim catladim ama olmadi.en acisi sebepsiz olmasi hani sebep olsa biseyler yapacaz.her ay ayni uzuntu stres insanlarin sorulari..ama biliyorum sabrim tukeniyodu ya hiz olmazsa naparim ben..aglamalar aglamalar..esimle bile neredeyse aramiz bu sebepten bozuldu.en sonunda esim aldi beni karsisina bak dedi bu bi imtihan.sen bunun imtahan oldugunu anlayip tevekkul edene kadar allah vermeyecek emin ol dedi.o an yemin ederm icime bi ferahlik geldi napalim dedim en azindan tup bebek var hic olmazsa kucuk bi umut daha..en azindan dermani var dedim ve biraktimm..isin asli tup bebek bana bi kacis ne bilim bi care gibi geldi..bide tup bebek topigindeki arkadaslari gordukce umudum artti.artik kesn kararimi verdm tup bebk olacakti.hatta ikiz bebege falan hazirliyodum kendimi. bi de ben yurt disindayim abd.burada acayp pahali sigorta falanda tam karsilamiyo.her seyimizden kistik anlicaniz.doktor son kez rahim filmi istedi cektirdik.adetin 3 gunu geliyosun dedi.ben tabii heyecanlym tedavi baslicakya artik..ama ben adetim yok gelmiyo..bekle allah bekle..ama eminim hamile degilim..olamazzz hatta uzuldum yoksa duzensizlk mi basliyo diye.doktoru arayip ilac falan vermsini isticektm ki..arasam kesin dicek test al yap yemin ederim sadece yaptim demek icin test aldim(hatta param az kalmisti verdgm parayada uzuldum geri versemmi otobus parasida yok yanimda dedim) yaptim ve o an yer ayaklarimin altindan kaydi sandim..5 saniye icinde belirdi..inanin gozlerm yasariyor simdi cok duygu yukluyum..nolursunuz arkadaslar ama nolursunuz herkes beni bole teselli ederdi de inanmazdim kizardim nerden bilecekler benm ne cektigimi diye..nolur umidinizi kaybetmeyn..evet bu bir imtihan rabbim bizi imtihan ediyor ne mutluki bizi kendine muhattab kabul edip dua etmemizi istiyor..rabbim hepimize verecek cunku onun hazinesi cook genis bizden mi esirgeyecekk..ins ben sirami savmisimdir cumaya doktora gidecegz..hepinzi opuyor allaha emanet ediyorum..

Maşallah diyeyim. Çok sevindim senin için. Bu öykü çok fazla kafasında kurup belki de sırf bu yüzden nedensiz infertilite yaşayan arkadaşlar için de bir ışık olur umarım. Çok fazla kendimizi sıkıp yumurtlama düzenimizi bozuyoruz. Biraz işleri allah'a ya da doğaya (artık inancımıza hangisi daha uygunsa) bırakmak en güzeli sanırım.

okurken tüylerim diken diken oldun :( canım benim ya içim ürperdii çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duyguyu yaşıyorsun rabbime bin şükür eveet yaradan bana teslim olun diyor ne zaman teslimiyeti kabullenirsek o zaman güzellkleri bize sunuyor canım darısı buradki tüm arakadşlara içlerindede bana aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cok sevindim.. Dediklerinin her kelimesine katiliyorum.. Allah isteyen herkese versin insallah. Bebeginizi anali babali buyutmek dilegiyle..

Sevgiler..

cok tsk ederm hepinize. tanidigm tanimadgm herkes dualarimda allah hepimizin yardimcisi olsun ve bir an bile olsun bizi kendimizle,kendi kuruntularimizla basbasa birakmasin..su gunleri gormek benm icin imkansizinda imkansiziydi..tek istegm bana dua etmenz;ins hersey yolundadir ins sagliklidir..

ne kadar güzel yaa canımm..çok sevindim inann..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
çok doğru soylemiş eşin..ben de sabrımın sonuna geldiğini düşünüyorum bazen. ama bu bir imtihan çok doğru..seni aklıma getirmeye calısacağım canım..

senin adına çok sevindim cnm..tebrik ederim..sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin rabbim

ARKADAŞIM inanki çok sevindim rabbim kucağına alacağın günleride nasip etsin...bende 5 yıllık evliyim ..2009 aralık ayında doktora gittik ve tüp bebeğe karar verdik..bizde sebepsiz gurubundayız...doktorum dedi adetin 3. günü gel..bende senin gibi ocak adetini bekliyorum bir türlü olmadım..ve aradan bir hafta geçti umutsuzca hastaneye kan verdim..bthcg 1247 çıkmazmı..o an ne yaşadığımı tarif edemem...rabbimin mucizesiydi...seninle aynı şeyleri yaşamışız canım...

ama benim bebeğim beni 7 haftalıkken bıraktı..düşük yaptım..kürtaj olmak zorunda kaldım...kalbi durmuştu..veee yine umutlarla bebeğimin gelmesini bekliyorum...rabbim inşallah çok bekletmeden bebeğimi bana sağlıkla hayırlısıyla verecek..kucağıma almayı nasip edecek...inşallahhhhhhhhh

canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tsk ediyorum.hepimiz kader arkadasiyiz..bu zor cok zor cok cetrefilli gercekten..bi taraftan kendinizle,duygularinizla mucadele etmeye calisirken diger taraftan kostek olan hatta sizin durumunuzu az cok bildigi halde nispet eden insanlarla, acimasizca yuzunuze vurulan sorularla mucadele etmeye ediyorsunz..beni en cok uzeni esimin bana bakip kahrolmasiydi.. gozyaslrm resmen icime akiyordu..kendimi tutamayacagim anlarda banyoya atiyordum kendimi esim farkedip uzulmesin diye..soyle bakinca ...(gozlerim doldu yine)...ne kadar yoruldugumu goruyorum..belki benim hatamdi tam teslim olamadim..olsaydim eger bunca zaman sikintiyla degilde tevekklun verdigi rahatlikla gececekti..onumuzdeki gunler neler getirecek bilemiyorum..ama ogrendigim bisey var ki hayat sabretmekmis;sabra denkmis.. sizleri allaha emanet ediyorum..dua ile..

tebrikler canım evet bu bir imtihan canım bende öyle düşünüyorum.darısı bizlerin başına inş.

canım tebrik ederim ve benim hep aklımın ucundan böyle bi mucize ile karsılaşmak geciyo inşallah bize kısmet olur hayırlı hamilelik gecirmeni dilerim

Ne güzel bir haber bu cnm çok tebrik ederim.
Sabrın sonu selametmiş bak.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Back