dünkü konumu birçoğunuz biliyorsunuz 2 ay sonra 4. denemeye hazırlanırken Allaha çok şükür dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim birçoğunuz bu sırada kulandığım ilaç ve kürleri merak etmişsiniz gerçekten bu durumda bu ılaçların etkisi oldu mu bilmiyorum sonuçta Allah istedikten sonra bunlar da birer vesile sadece...
Kullandığım ilaç ve kürleri aşağıya yazıyorum inş. bunlar sizin de mucizenize vesile olur ben bu ilaçlar için epey araştırma yaptım ve onlara dayanarak bu ilaçları eşime içirmeye başladım kullanırken yan etkisi olup olmadığını da araştırdım zaten birçoğunun yan etkisi de yok genelde doğal ürünler
Önce keçi boynuzu kürüne başladım bu arada Ace PLUS adlı vitamin karışımını aldım içinde selenyum olduğu için tercih ettim çünkü selenyum sperm oluşumunda etkiliymiş,
L-Arginin ve Klomen birlikte kullanıldığında hem sperm sayısı hem de hareketi üzerine tek tek kullanılmalarına göre daha ekili olduğunu yazan bir araştırma yazısı okudum ve hemen uygulamaya geçtim
yine bu sitede çakşır kökü suyunu duydum sperm üretimi ve olgunlaşmasını sağlıyormuş hareket ve sayıyı artırıyormuş ayrıca bu su bayanlarda da yumurtaların olgunlaşmasını sağlıyormuş. Sabah öğlen akşam günde 3 kere yemeklerden 20 dk önce aç karna 1 bardak içilmesi gerekiyor tadı kötü olduğu için bal veya pekmez ile karışırılıp içiliyor ama benim eşim 2 hafta dayanabildi midesini rahatsız etti
araştırmalarda çakşır kökünden su buharı distilasyonu yoluyla elde edilen aromatik suda FSH (Folükül Stümülon Hormon ) bulunmuştur. FSH lütein yapıcı hormonla (LH) beraber yumurtalığın ve erbezlerinin işlevlerine katkıda bulunmakta ,kadınlarda yumurtalık foloküllerinin olgunlaşmasında erkekte spermlerin üretimini ve olgunlaşmasını sağlar.
Aktardan da Kırmızı ginseng- arı sütü-polen karışımı bir ilaç aldım tamamen doğal. Aslında bunları ayrı ayrı alıp kullnıcaktm ama aktar bana bunu tavsiye etti
Bir de aktar içinde tirebillus (adını tam hatırlamıyorum) bulunan macun gibi bir şey verdi sanırım Koreden getiriyoruz dedi bilye büyüklüğünde top gibi birşey denememiz için 1 tane verdi bunu üçe bölüp haftada 1 tanesini su ile yutacak dedi ama ben onu uygulamaya başlamadan hamile kaldım sanırım tarih olarak düşünürsek yerimseniben
Bunlar araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler siz de bunları araştırın uygun bulursanız kullanın derim... bu arada ben hiç birşey kullanmadım benim herhangi bir problemmim yoktu
haydi başarılar size alkisalkisalkis :roflol: :sm_cool: