Tunuslu kadın 12 bebeğe hamile

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
Tunus’ta bir kadının 12 bebeğe hamile olduğu bildirildi. :CüvCüv:

İngiliz gazetelerinde yer alan habere göre, öğretmen olduğu belirtilen kadın, 8 bebek doğuran Amerikalı Nadya Suleman’ın rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Kısırlık tedavisi gören kadının bu ay sonunda 6 erkek ve 6 kız bebek dünyaya getirmesi bekleniyor.

Kendi gibi öğretmen olan eşi Marvan, bir Tunus gazetesine yaptığı açıklamada, "Başta eşimin ikiz beklediğini düşündük. Sevincimiz bebeklerin sayısıyla arttı" diye konuştu.

Tunus’un Gafsa kentinden olan Marvan, eşinin daha önce iki kez bebek düşürdüğünü anlattı.

Alıntı: milliyet.com.tr

Sabah ben de okudum bu haberi... Acaba 12sini irden doğurabilecek mi merak ediyorum, ama rahim nasıl o kadar genişler ki :1shok:

:1shok::1shok::1shok:

yok canım hadi artık, bi insan bünyesinde nasıl o kadar canlı yaşar, bence hepsini doğuramaz

önce inanmak istemedim bu habere ama ciddiymiş.8 cocuk dünyaya getiren kadın haberini duymuşsunuzdur.kadın programlara cıktığı para sayesinde zengin olmuş ya.insanların düşüncesizliğine inanamıyorum.reklam olucam derken 12 cana kastediyorlar.acaba kadının rahmi o kadar cocuğu tasıyabilecekmi. bir sorun olsa o cocuklara bir sey olsa vicdan muhasebesini kim yapacak acaba.bu tür seyleri reklam haline dönüştürmek ne kadar acı.

iyi de kadın reklam için bilerek 12 çocuğa hamile kalmamış ki.. 12 çocuğa hamile kalınca reklam olmuş:) kaldı ki olan olmuş bu saatten sonra ne yapılabilir, reklam yapsa da yapmasa da, para kazansa da kazanmasa da 12 tane bebek kadının rahminde olacak.. kısmi kürtaj varmı bebeklerden bi kısmını alabilirler mi bilmiyorum.

canım zaten kadın değil kısırlık tedavisini uygulayan dr reklam yapıyor bence.kkda okuyoruz.tüp bebek hakkında cok bilgim yok ama kkda okuyorum en fazla 3-4 embriyo yerlestiriyorlar.demekki burada drun yapması gereken riski arttırmayacak derecede emriyo yerleştirmek ve aileninde cok emriyo yerleştirmeye izin vermemesi gerekiyor.elbette tek gebelikle sorun yasayanlarda var .ama benim söylemek istediğim göz göre göre reklam için onca canı riske atmanın yanlış olduğu.inşallah hepsi sağlıkla doğar.allah yardımcısı olsun.

yok arkadaşlar bu haber yalanlandı kadın reklam için böyle birşey söylemiş zaten kadın hiç hamile değilmişki

X