• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuncay Özkan tahliye edildi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
[h=1]
tuncay-%C3%B6zkan4.jpg

[/h]
  1. Ağır Ceza Mahkemesi Tuncay Özkan, Levent Göktaş ve Sedat Peker’in tahliyesine karar verdi.Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından tahliye taleplerini Nöbetçi Ağır Ceza mahkemeleri değerlendirmeye almıştı. Üç ismi de yeni mahkeme tahliye etti. Avukat Hüseyin Ersöz müvekkili Tuncay Özkan’ın bir iki saat içinde cezaevinden çıkacağını belirtti.

http://www.tuncayozkan.com/?p=5218

Tam konuyu açacaktım benden önce davrandın oky'im.
Yaşasın özgürlük!
Yaşasın :16::16::16:
Özgür kalemler, özgür fikirler tekrar aramızda! :46:
Darısı tüm haksızlığa uğramış 9 köyden kovulanlara! :72:

Tam konuyu açacaktım benden önce davrandın oky'im.
Yaşasın özgürlük!
Yaşasın :16::16::16:
Özgür kalemler, özgür fikirler tekrar aramızda! :46:
Darısı tüm haksızlığa uğramış 9 köyden kovulanlara! :72:
umarım o yattığı senelerin acısı buna sebep olanlardan tek tek çıkar

Kısa süre önce tahliye olan Mustafa Balbay da Tuncay Özkan ile özgürlükte kucaklaşmak üzere yola çıktı.

zamanlama manidar ....secim oncesi akpnin oy toplamak icin oyunlari gibi.....
bos yere yatmasina sebep olanlarin ayni acilari cekmesini diliyorum...

Ömrünün geri kalanını sağlıklı,mutlu ve özgür geçirsin.Suçsuz yere hapis yatmasına sebep olanlar da
dilerim biran önce cezalarını bulsunlar.1994 gün cezaevinde dile kolay 517 gün hücrede tek başına,
kızı Nazlıcan koskoca genç kız oldu babasından uzak acı acı çok acı.

Son düzenleme:
5 yılın hesabını kim verecek? Nazlıcan Özkan'ın yaşadıklarının hesabını? Bir baba kızın dramının hesabını ve daha nice ailenin yaşadıklarının... Utanç verici. Darısı tüm haksızlığa uğrayan canların başına.

bunların hesabı verilemeyecek....

ben weiss ve onun gibileri bekliyorum şimdi...ne düşündüklerini gerçekten ama gerçekten çok merak ediyorum, edecek iki kelamları var mı??

Son düzenleme:
bunların hesabı verilemeyecek....

ben weiss ve onun gibileri bekliyorum şimdi...ne düşündüklerini gerçekten ama gerçekten çok merak ediyorum, edecek iki kelamları var mı??

ben bi kere sormuştum bi rezanın filan tahliye olayında yanıtlamadı
hatta bi de uyarıda bulundu yazdıklarınıza dikkat edin bildiğiniz gibi değil diye

umarım o yattığı senelerin acısı buna sebep olanlardan tek tek çıkar

çıkacak emin ol hem de hepsinden, iki taraftantan da ...birbirlerinin pisliğinde boğulacaklar..Er ya da geç İnsanoğlunun değil ama Yaradanın adaletine güvenim sonsuz

Yalcin Kücük`ün tahliye videosunu izlediniz mi? Nasil öfkelenmis adamcagiz ya, izlerken gözlerim doldu.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/yalcin-kucuk-tahliye-edildi

Hepsinin videosunu izledim, hepsi de durusundan hicbir sey yitirmemis. Hepsi de lafini esirgemeden konustu, hepsi de gercekleri konustu.
Onlari serbest birakalim, cemaatin isidir diyelim, belki kanarlar diye bir hataya düstülerse de cevaplarini almis oldular böylece.
Herkes yani aciyi cekenler, yani cileyi cekenler, yani bastirilanlar, herseyin farkinda.

Back