Tunç Soyer: Seks kasedim olduğunu bile söylediler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
55 dakika içinde Hurriyet gazetesi vekilinden gelen ihtar üzerine ilgili yazı kaldırılmıştır.

Aynı hassasiyeti bugüne kadar ki yaptığımız başvurulara cevap dahi dönmeyen Hurriyet gazetesine ders niteliğinde olması sebebi ile kaldırıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
söylerler ve karşıdakilerde buna sorgusuz sualsiz hemencik inanır, halbuki ne inanacaksın ne inanmayacaksın, karşıdaki bunu ne niyetle söylemiş ona bakacaksın

Bunların hepsi, bugünkü siyaset kültürünün argümanları, tartışmaları.

Cok dogru bir tespit.
Anket basliginda bile ilk sayfada yorum yapanlarin yarisindan fazlasi akpye oy verenler. nedense onlari pazar fiyatlari basliklarinda gormuyoruz

aynen, aynı hassasiyeti biz de bekliyoruz

bu gidişle böcüklü haberlerle, sağlık haberlerine devam

Bizden içerik aldıklarında gelen cevap ise ;

Değerli Okurumuz,

İlettiğiniz her türlü görüş ve önerilerinizin bizler için çok değerli olmasının bilinciyle bu fırsatı bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz.

Yayın ilkelerimiz gereğince, yayınlanmış haberler ancak mahkeme kararı ile kaldırılmaktadır. Haberlerin kaldırılmasına yönelik mahkeme kararı yoksa; ancak beraat durumu söz konusu ise, beraat kararının habere görünür bir şekilde eklenmesi mümkün olmaktadır. Bunun yanında; haberle bağlantılı bir mahkeme süreci söz konusu değil ise, suçsuzluğun ispatını sağlayacak belgelerin beyan edilmesi gerekmektedir. Yapılacak inceleme sonucunda, belgeler yeterli görülürse mağduriyeti önlemek adına haber içeriğinde isim rumuzlaması yapılabilmektedir.

Hürriyet Gazetesi’ne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

otomatik cevap yani, senin talebini tam okudukları bile şüpheli:)

Sen neden hurriyet linkini değil de t24 linkini kullanmışsın dertleri bu....

evet sadece yazıyı aldım, uzun link altındaydı üşendim o an için, yoksa benim için bi önemi yok, bu kadar önemseyeceklerini düşünmedim açıkcası, sonuçta t24 ün linki vardı, tıklayan biri zaten o linki de görecekti

ağır takip altındayız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…