- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
-
- Konu Sahibi gelpisipisicikk
tümör nerede acaba ..... zor günler bizzat yaşadım... atlatması uzun bir süreç ama güçlü olup destek olun lütfen......Ben tedavi süreciyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum daha birkaç saat oldu öğreneli. Kafamın içinden onu kaybedeceğim fikrini atamıyorum. Zaten anksiyete bozukluğum var. Sakinleşemiyorum
pardon yazmışsınız okumadan yeniden sordum....allah şifa versin....lütfen güçlü olun ....drlar ilk intiba birşey söylemediler mi pekii.....Çok sağolun inşallah iyi huyludur.
pardon yazmışsınız okumadan yeniden sordum....allah şifa versin....lütfen güçlü olun ....drlar ilk intiba birşey söylemediler mi pekii.....
benim de kızım 6 yaşında beyin tümörü çıktı hemde doğuştan olabilir ve çok büyük olduğunu söylediler buna rağmen iyi huyluydu ve ameliyat hariç hiçbir tedavi görmedik 3 gün sonra evimizdeydik..... onun için panik yapmayın güçlü olun destek olun.....
allah korktuğunuz yere uğratmasın inşallah
inşallah canım....kötü düşünme....dua et....allah yardımcınız olsun.....inşallah sıkıntı olmadığını yazdığını görürüz....Sağolun Allah kimseye yaşatmasın. Dediğim gibi farklı şehirlerdeyiz. Bu haberi bile telefonda öğrendim yıkıldım ve ne bir şey sorabildim ne konuyu açabildim.Salı günü birlikte gdicez doktora o zaman her şeyi öğrenicem .o gün ne zaman gelir bilmiyorum. İnşallah kızınız kadar şanslıyızdır.
Sağolun Allah kimseye yaşatmasın.
yakın bi akrabası aynı bu şekilde bacak kemiğin çıktı tedavisini gördü ve atlattı sadece ayağı biraz aksiyon o kadar allah şifa versinEvet tümör..adı bile çok korkunç. Ama asıl derdim bende değil hayat arkadaşımda nişanlımda. henüz öğreneli bi kaç saat oluyo farklı şehirlerdeyiz o buraya gelecek ama 2 gün sonra. dayanamıyorum nefes alamıyorum hiçbir yere sığamıyorum. ne anlatacak kimsem ne başımı koyup ağlayabileceğim biri var. Sürekli ağlıyorum o benden daha güçlü bense onun yanında olamıyorum. Allahm sabır ver şifa ver..