Tümör

Ben tedavi süreciyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum daha birkaç saat oldu öğreneli. Kafamın içinden onu kaybedeceğim fikrini atamıyorum. Zaten anksiyete bozukluğum var. Sakinleşemiyorum
tümör nerede acaba ..... zor günler bizzat yaşadım... atlatması uzun bir süreç ama güçlü olup destek olun lütfen......

Geçmiş olsun öncelikle. İnşallah iyi haberlerini de yazarsınız bir gün buraya. Evet insanı çok korkutan bir durum. Bir haftadır annemin patoloji sonucunu bekliyorduk oradan da biliyorum ki düşüncesi bile zor. Öncelikle lütfen sakin olmaya çalışın. Kötü huylu olsa bile ki yüzde elli ihtimal iyi huylu da olabilir her kanser öldürmez. Evet zor bir süreç yaşatır ama erken teşhiste gripten farkı yoktur aslında. Öncelikle moral, sonra inanç ve dua ve ilerleyen tıp bilimi ile insanlar kurtulabiliyorlar ve sonrasında gayet sağlıklı yaşam sürebiliyorlar. Lütfen kendinizi çok üzmeyin. Sizin göreviniz ondan daha fazla yıkılmak değil, ona destek olmak ve başaracağınıza eminim.

Sağlığınıza ve hayallerinize bir an önce kavuşabilmeniz dileğiyle...

Çok sağolun inşallah iyi huyludur.
pardon yazmışsınız okumadan yeniden sordum....allah şifa versin....lütfen güçlü olun ....drlar ilk intiba birşey söylemediler mi pekii.....
benim de kızım 6 yaşında beyin tümörü çıktı hemde doğuştan olabilir ve çok büyük olduğunu söylediler buna rağmen iyi huyluydu ve ameliyat hariç hiçbir tedavi görmedik 3 gün sonra evimizdeydik..... onun için panik yapmayın güçlü olun destek olun.....
allah korktuğunuz yere uğratmasın inşallah

Sağolun Allah kimseye yaşatmasın. Dediğim gibi farklı şehirlerdeyiz. Bu haberi bile telefonda öğrendim yıkıldım ve ne bir şey sorabildim ne konuyu açabildim.Salı günü birlikte gdicez doktora o zaman her şeyi öğrenicem .o gün ne zaman gelir bilmiyorum. İnşallah kızınız kadar şanslıyızdır.

inşallah canım....kötü düşünme....dua et....allah yardımcınız olsun.....inşallah sıkıntı olmadığını yazdığını görürüz....

yakın bi akrabası aynı bu şekilde bacak kemiğin çıktı tedavisini gördü ve atlattı sadece ayağı biraz aksiyon o kadar allah şifa versin

ALLAHIM sifa versin size de dayanma gucu sabir versin ALLAH buyuk derdi veren sifayida verir guclu olun cok iyi anliyorum sizi bol bol dua edin......

öncelikle geçmiş olsun
rabbim şifa versin
ben de 2011 yılında başımdan yumuşak doku tümörü aldırdım
çok şükür iyi huyluydu
siz de canınızı sıkmayın
günümüzde artık biçok şeyin tedavisi var
sadece nişanlınıza bol moral verin
herşey yolunda gidermerak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…