Tümör

Dur bakalım kendinizi hemen salmayın, iyi huylu olma ihtimali yüksek. Aksi olsa bile artık ülkemizde kanser tedavisi başarı ile yapılabiliyor. Tez vakitte şifa dilerim.

Hep başkalarının başına geldiği için fikir sahibi değiliz ve korkuyoruz.

Oysa grip gibi basit bir hastalık ölümcül olabiliyorken bazen kötü huylu bir tümör başarıyla alt edilebiliyor.

Bacak kemiğinde kötü huylu tümör tespit ve tedavi edilen bir yakınım var.

Moral, iyi beslenme, doktorun dediklerine birebir uyma ve bol dua.

Geçecek göreceksiniz, haberlerinizi bekleriz.

Ne güzel şeyler yazmışsınız. Kabullenme evresini atlamadım henüz ama biliyorum geçecek. Çünkü bizim çok hayalimiz var

Rabbim sizi birbirinize, ailelerinize bagislasin.. Allahim şifalar versin.. Güçlü durmak zorundasiniz. Karsinizdakinin size her zamankinden daha çok ihtiyaçi var.

İyi dilekleriniz için sağolun. Saatlerdir ağlıyorum onun yanında olmalıyım biliyorum o benim hayat arkadaşım. bir iki umut verici cümle duyabilmek için yazdım buraya.iyi ki yazmışım. Güzel haberler vermek de nasip olacak biliyorum

İyi huyludur inşaallah guzel haberlerini alacaksınız. Değilse bile erken teşhis ile artık kanserin tedavisi var çok şükür. Uzmeyin kendinizi. Sarılın birbirinize.

Allah şifa versin artık çoğu hastalığın tedavisi var. Biliyorum sakinleşmeniz zor ama sizin sakinliğiniz de nişanlınızın morali açısından önemli. Canınızı sıkmayın derdi veren Allah dermanını da verir.

Kendinizi hemen kötüyü düşünerek üzmeyin. Bu tür hastalıkların başı moraldir.Tedavi çok iyi de olsa onun morali iyi değilse vücut yanıt vermiyor unutmayın.Allah acil şifalar versin.
İnşallah güzel geçen bir tedavi sürecinden sonra sizi uzun ve mutlu bir ömür bekliyordur..

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Rabbim ez zamanda yardımcınız olsun kuzum. Moral en iyi ilaçtır inşALLAH yakın zamanda güzel haberlerini de yazarsın.Rabbim şifa versin. Amin

Binlerce yuzbinlerce sifa diliyorum.
Allahim, en zor acilardan birisi bu olsa gerek. Canim destek ol ona.
Sakin aglma yaninda.
En buyuk ilac moraldir.
Ona verebilicegin tek sey bu simdi.
Sakin aglma.
Git kiyids kosede agla snra sen sakrak gel yanina. Gulucukler sac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…