Belki de yaklaşık 3 aydir içinde olduğum ruh haline, fiziksel belirtilerime bir sonuç bulacağım yarın. Belki de bulamayacagim tabi ki isteğim her şeyin psikolojik olması ve sonuç bulamamak. Tümör bu sonuçta iyisi var kötüsü var... Kalp çarpıntısı ile başlayan serüvenime kol ağrısı, ateş basması, nefes darlığı, boyun ağrısı ve en son olarak baş ağrısı ve mide bulantısı ile devam ettim. Her gün öleceğim korkusu ile yaşamak omuzlarıma yük oldu henüz 16 yaşında olmama rağmen. Ve perşembe doktora gittiğimde MR istedi. Neden? Tümör dedi. Yakınlarim, çevrem herkes iyi olacaksın her şey psikolojik diyor. Ya değilse? Ya gerçekten tümör varsa? Ne olacak? Ben düşünmekte zorlanmaya başladım. Nefes almak zor geliyor. Tek yapabildiğim şey Allah'a dua etmek. Inşallah Rabbim dualarımı geri çevirmez.
Ölmek istemiyorum hayallerim var yaşamak ve savaşmak istiyorum. Umarım yarın girecegim o yerden çok güzel sonuçlar alırım, umarım artık bir yol bulabilirim bu belirtilere. Her ay her hafta değişen bu belirtilere. Umarım artık eskisi gibi aklımda sadece sınavların stres olduğu, yarına giyecek bir şey bulamadığım, mutlu hayatıma geri dönerim. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah. Sınadıklarına ise Şafi ismiyle şifa versin. Vesselam.
Buraya yazmamın sebebi sadece içimi dokmekti çünkü bana çok fazla yük oluyorlar.
Ölmek istemiyorum hayallerim var yaşamak ve savaşmak istiyorum. Umarım yarın girecegim o yerden çok güzel sonuçlar alırım, umarım artık bir yol bulabilirim bu belirtilere. Her ay her hafta değişen bu belirtilere. Umarım artık eskisi gibi aklımda sadece sınavların stres olduğu, yarına giyecek bir şey bulamadığım, mutlu hayatıma geri dönerim. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah. Sınadıklarına ise Şafi ismiyle şifa versin. Vesselam.
Buraya yazmamın sebebi sadece içimi dokmekti çünkü bana çok fazla yük oluyorlar.