Anket Tüm zamanların en iyi filmi?

Tüm zamanların en iyi filmi sizce nedir?

• "Raiders of the Lost Ark" (Kayıp Hazine Avcıları)

OY: 0 0,0%
  • "Goodfellas" (Sıkı Dostlar)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    49

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
Dünyanın en prestijli sinema dergilerinden Empire'ın, tüm zamanların en iyi 500 filmini belirlemek üzere düzenlediği anket sonuçlandı.

Ankete göre, 1972 yılı Fransis Ford Coppola imzalı 3 Oscarlı "Godfather" (Baba) tüm zamanların en iyi filmi seçildi.

peki size göre ilk 10'a yerleşen bu filmlerden hangisi tüm zamanların en iyi filmi?
ya da başka hangi film olabilir?

benjamin button'un tuhaf hikayesi.... son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi, tavsiye ederim...

bence üzerinden yıllar geçmesine rağmen
çok eski bir flim olmasına rağmen
3 saat sıkılmadan izleyebildiğim tek film
RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

Başlığı görünce cevap olarak ''Godfather'' serisi demiştim içimden,gerçekten seçilmesi mutlu etti beni.:içelim:

benceeee cokk coook daha ıyı fılmler var mesela(kevin costner)sonsuz aşk mesela hayat güzeldir (Roberto Benigni) yeşil yol(Michael Clarke Duncan) yaaa daha o kadar ıyı fılmler var kı aklıma gelenler bunlarrrr

yapay zeka .

robotta olsa sevgi ölümsüzdür ..........

2. sırada ise yüzüklerin efendisi gelir benim için ...

o kadar cok var kı say say bitmez aklıma gelenler

yesil yol ,terminal ,sıkıysa yakala ,azap yolu ,cast away (tom hanks oynadıgı hemen hemen butun filmleri cok basarılı buluyorum )

teksas katliamı ,saw serisi ,melekler sehri ,prestij ,benjamin button, sihribaz ,ölümcül deney ,face of face, next daha cok var ama aklıma gelen bunlar :) en iyi gerilimde sınır(da) super bir film

ya ben esaretin bedeli ni görmemişim ..digeri işaretledim ama tüm zamanların en iyi fimi tek geçiyorum ..esaretin bedeli ..

kesinlikle bomba gibi bi senerya.. Testere serisinin senaryolarını tek geçerim bide bu..

Yüzbaşı Corellinin Mandolini
Nicholas Gace
Penelope Cruez
Muteşemdi,şiddetle tavsiye ederim..

benjamin buttonun tuhaf hikayesi ben bayıldım.izleyin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…