tüm yüz bölgesine alın dahil değil mi

dogville85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
12
0
36
Ankara
arkadaşlar tüm yüz bölgesi lazerden kasıt, faaller ve çene ve bıyık mısadece. alın dahil değil mi? çünkü benim lazer için konuştuğum merkez saç çizgisine giriyor dedi ama tüm yüz bölgesi diod lazer seans başı 135 ytl diyor altına da saç çizgisi 50 ytl demiş
yüz bölgesine lazer yaptıran arkadaşlar siz konuşurken alın bölgeside dahil ediliyormu fiyata? bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler

Merhaba bende yüzüme lazer yaptırıyorum.alın yanaklar,çene ve hata boyunda dahil seans başına 100 tl veriyorum.2 seans gitmeme rağmen çok memnunum 2 seans daha gidersem tamamen kurtulucam sanırım.

sağolun yazdığınız için. darısı başıma inş. ankaradamı gidiyosunuz? ben çok uzun süredir araştırıyorum sadece netten araştırma imkanım var çünkü çevremde lazer yaptıran kimse yok. güvenilir bir yer olması çok önemli benim için. burda okuyorum çoğunun yüzü yanıyor filan allah korusun korkuyorum bende yani
bana seansı 135 dedi ve sadece faaller, çene ve sanırım bıyık belki bıyığı bile yapmaz. ama alın bölgemde tüyler var benim o saç çizgisine giriyor deyip + 50 ytl diyor yani seansı 185 oluyor. ben henüz randevu almadım ama düşünmüyorum orayı artık. ankara GOP ta dediğim yer.
ankarada güvenilir merkez bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…