Çok geçmiş olsun. O seyirme gbi şey benm sağ elimde var derim sanki içeri çekiliyor gbi oluyor bende 4 ocakta bakılacak. Çok gecms olsnArkadaslar merhaba yazdan beri cesitli saglik sorublari yasiyorum ve sonunc hemen hemen hepsinde fibrimiyalji deniyor. Sikayetim su ki tum vucudum da sicrama mi desem segirme mi desem anlamladrimadigim kasilmalarim var. Hatta basparmagim ice donecek diye korkuyorum. Yazinda boyle birsey yasayim ilacli beyin Mr ve igneli emg yaptrmistim normal sinirlarda cikmisti bugun ise egg yapildi ama cok moralim bozuk durum durup istemsizce kasiliyorum bacagim karnimin ici ayagmin alti belim yani neresi olursa basina gelen var mi dr yuzde 90 psikolojik %10 tehlikeli olabilir dedo igmeli emg verecekti 4 ay once yapilana bakinca gerek duymadi ama tekrar yaptrmayi dusunuyorum su eeg sonucu cikinca epilepsiden mi suphelendi anlamadim.
Vok gecmis olsun sizede benim 13 ocakta yekrar egg cekilecekmisÇok geçmiş olsun. O seyirme gbi şey benm sağ elimde var derim sanki içeri çekiliyor gbi oluyor bende 4 ocakta bakılacak. Çok gecms olsn
Çok geçmiş olsunEmg temiz cikmisti eeg de ise epilepsiyle uyumlu dalggalar varjis tekrarlanacak
Cok tesekkur ederim nasil epilepsi anlamadim gercigi hic bayilma vs yasamadim sadece surekli kasiliyorum cok moralim bozuluyor kasildikcaÇok geçmiş olsunsonuçlarınız temiz çıkar umarım
Epilepsinin de farklı tipleri var. Hepsinin nöbetleri aynı gitmiyorCok tesekkur ederim nasil epilepsi anlamadim gercigi hic bayilma vs yasamadim sadece surekli kasiliyorum cok moralim bozuluyor kasildikca
Geçmiş olsun öncelikle. Psikolojikte oluyor bazen ama bende nörolojiye gittiğimde vücut seğirmemden de bahsetmiştim oda bunun sıklığına bağlı olarak ciddi sorun olabileceğini söylemişti onun röntgeni ayrı çekiliyormuş ve burada ki hastanelerin hiçbirinde çekilmiyor Isparta, Antalya, Ankara gibi şehirlerde çektirmem gerektiğini söylemişti. İsmini unuttum röntgenin ama zaten doktora sorsan direk söyler seğirme, kasılmalar için ayrı bir röntgen çekiliyormuş. Sonra benim kendiliğinden geçtiği için gitmedim. Bahsettiğim ALS de olabilir.Arkadaslar merhaba yazdan beri cesitli saglik sorublari yasiyorum ve sonunc hemen hemen hepsinde fibrimiyalji deniyor. Sikayetim su ki tum vucudum da sicrama mi desem segirme mi desem anlamladrimadigim kasilmalarim var. Hatta basparmagim ice donecek diye korkuyorum. Yazinda boyle birsey yasayim ilacli beyin Mr ve igneli emg yaptrmistim normal sinirlarda cikmisti bugun ise egg yapildi ama cok moralim bozuk durum durup istemsizce kasiliyorum bacagim karnimin ici ayagmin alti belim yani neresi olursa basina gelen var mi dr yuzde 90 psikolojik %10 tehlikeli olabilir dedo igmeli emg verecekti 4 ay once yapilana bakinca gerek duymadi ama tekrar yaptrmayi dusunuyorum su eeg sonucu cikinca epilepsiden mi suphelendi anlamadim.
Ölümcül olan epilepsi tipleri daha çok yeni doğan döneminde görülür. Sizde çıksa da çok kötü olacağını sanmıyorum. Tabi ki kronik bir hastalık ve takipli olmanız gerekir.Anladim yani benim gibi bir epilepsi nobet turu olabilir ozaman peki ölumcul bir hastalik mi acaba cok korkuyorum
Zaten o hastaligi dusunmek daha da artiriyor segirmelerimi 4 ay once igneli egg yapildi ozelliklr sordum doktora als falan olmayayim diye krsin bir dille sacmalama yok tabiki dedi daha once de ignesiz yapilmisti ondada yoktu birsey bugun ki doktorda als degilsin dedi Allah korusun umarim oyle birsey cikmazGeçmiş olsun öncelikle. Psikolojikte oluyor bazen ama bende nörolojiye gittiğimde vücut seğirmemden de bahsetmiştim oda bunun sıklığına bağlı olarak ciddi sorun olabileceğini söylemişti onun röntgeni ayrı çekiliyormuş ve burada ki hastanelerin hiçbirinde çekilmiyor Isparta, Antalya, Ankara gibi şehirlerde çektirmem gerektiğini söylemişti. İsmini unuttum röntgenin ama zaten doktora sorsan direk söyler seğirme, kasılmalar için ayrı bir röntgen çekiliyormuş. Sonra benim kendiliğinden geçtiği için gitmedim. Bahsettiğim ALS de olabilir.
Eeg sdece koldan bakılıyor dimi 2kola birdenVok gecmis olsun sizede benim 13 ocakta yekrar egg cekilecekmis
EEG bas bolgesin3 bant yapistirarak bakiyorlar EMG kol bacak yuz parmaklara bakmislardiEeg sdece koldan bakılıyor dimi 2kola birden
Peki eeg de jel suruluyor mu saç batar mi yapildigi gün. Özellikle tok olmamı ve saç temiz olsun dediler. Kimisi jel sürülür dedi gebelikte anne karnına sürülen sekildeEEG bas bolgesin3 bant yapistirarak bakiyorlar EMG kol bacak yuz parmaklara bakmislardi
Mutlaka yaniniza sapka goturum sac tamamen batiyor hamilelikte ki jel gbi degil tutkal gbi sicak su ile anca cikiyor ben eve nasil attim kndimi o sacla bilmiyorum ise vs gidecekseniz o sekilde gidemezsiniz haberiniz olsun ama cikarmasi kolay olduPeki eeg de jel suruluyor mu saç batar mi yapildigi gün. Özellikle tok olmamı ve saç temiz olsun dediler. Kimisi jel sürülür dedi gebelikte anne karnına sürülen sekilde
Yaaa iyi oldu sağolun hiç soylemiyorlar da sadece saç temiz olsun diyorlar biz batiracagz tedbirli gelin deselerdi keşke. İş vs yok ev hanımıyım bı oğlum var arabayla eve dönerim o haldeMutlaka yaniniza sapka goturum sac tamamen batiyor hamilelikte ki jel gbi degil tutkal gbi sicak su ile anca cikiyor ben eve nasil attim kndimi o sacla bilmiyorum ise vs gidecekseniz o sekilde gidemezsiniz haberiniz olsun ama cikarmasi kolay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?